Η αγαπημένη κωμική σειρά του MEGA «Έχω παιδιά» επιστρέφει τη Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26 Μαΐου στις 20:50 με δύο νέα επεισόδια γεμάτα χιούμορ, οικογενειακές παρεξηγήσεις και ανατροπές που υπόσχονται να χαρίσουν άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές.
Αυτή τη φορά, η Σάρα και ο Μιχάλης προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τα παιδιά τους ως… άλλοθι για να αποφύγουν φίλους και κοινωνικές υποχρεώσεις, όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως υπολόγιζαν. Παράλληλα, ο Τόνι αποφασίζει να απομακρυνθεί προσωρινά από τα τυχερά παιχνίδια και να αφοσιωθεί σε τουρνουά επιτραπέζιων παιχνιδιών μαζί με τον Σταύρο.
Την ίδια ώρα, η σειρά αλλάζει οπτική γωνία και φέρνει στο προσκήνιο τον Τάσο και τη Χαρά, οι οποίοι αναλαμβάνουν ρόλο αφηγητών και περιγράφουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο πώς είναι να μεγαλώνεις… τους ίδιους σου τους γονείς.
Το «Έχω παιδιά» συνεχίζει να καταγράφει με χιούμορ και τρυφερότητα τις καθημερινές στιγμές μιας σύγχρονης οικογένειας, αποδεικνύοντας ότι ακόμη και οι πιο απλές καταστάσεις μπορούν να γίνουν ξεκαρδιστικές.
Τι θα παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια:
Επεισόδιο 32 – «Δικαιολογίες», Δευτέρα 25 Μαΐου στις 20:50
Ο Μιχάλης και η Σάρα επικαλούνται συνεχώς υποχρεώσεις που σχετίζονται με τα παιδιά τους, προσπαθώντας να αποφύγουν τον Σταύρο, τον Στεφ και τη Σόφη. Ωστόσο, το σχέδιό τους σύντομα γυρίζει εναντίον τους. Την ίδια στιγμή, ο Σταύρος και ο Τόνι οργανώνουν ένα φιλόδοξο τουρνουά επιτραπέζιων παιχνιδιών, ενώ η Αντιγόνη και ο Στέλιος έρχονται αντιμέτωποι με τα απρόβλεπτα αποτελέσματα του τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού του Τάσου.
Επεισόδιο 33 – «Έχω γονείς», Τρίτη 26 Μαΐου στις 20:50
Σε αυτό το ιδιαίτερο επεισόδιο, οι ρόλοι αντιστρέφονται και ο Τάσος μαζί με τη Χαρά παίρνουν τον λόγο για να περιγράψουν τη ζωή μέσα στην οικογένεια από τη δική τους σκοπιά. Με παιδική αμεσότητα και χιούμορ, μιλούν για τις δυσκολίες, τις παραξενιές αλλά και την καθημερινή πρόκληση του να… μεγαλώνεις τους γονείς σου. Ένα επεισόδιο γεμάτο τρυφερές στιγμές και απολαυστικές ατάκες που φωτίζει διαφορετικά τη ζωή της οικογένειας Πολίτη.
Πρωταγωνιστούν οι Ευγενία Σαμαρά, Βασίλης Μαυρογεωργίου, Αθηνά Οικονομάκου, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Λάμπρος Φισφής, Μάκης Παπασημακόπουλος, Ανθή Ευστρατιάδου, Θεανώ Κλάδη και Γιάννης Τσουμαράκης.
Στον ρόλο της Αντιγόνης εμφανίζεται η Μπέσσυ Μάλφα, ενώ τον κυρ-Στέλιο υποδύεται ο Ερρίκος Λίτσης.
Συμμετέχουν επίσης τα παιδιά: Αμαρυλλίς Καπίρη, Κωνσταντίνος Κουρογένης – Κόλτσης και Νικόλας Αλαφάκης.
Σενάριο: Λάμπρος Φισφής
Σκηνοθεσία: Διονύσης Φερεντίνος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Άκης Γεωργίου