Εκτός από τους δύο χορούς που κάθε ζευγάρι παρουσίασε, ο ημιτελικός του «Dancing With The Stars» επεφύλασσε κι άλλες χορευτικές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές.
Η πρώτη ήρθε από την Γκαλένα Βελίκοβα, τη μοναδική γυναίκα της κριτικής επιτροπής. Η γνωστή χορογράφος επέδειξε τις χορευτικές της ικανότητες στη σκηνή του show. Δείτε τη να χορεύει μαζί με τον παρτενέρ της εδώ.
Η δεύτερη έκπληξη ήρθε από την καλεσμένη της βραδιάς, την Ελεονώρα Ζουγανέλη, η οποία ερμήνευσε το νέο της τραγούδι και λίγο αργότερα άφησε το μικρόφωνο για να χορέψει ένα εντυπωσιακό πάσο ντόμπλε.

Στο διαγωνιστικό μέρος του show, η Έρρικα Πρεζεράκου με τον Θοδωρή Παναγάκο, αν και στον πρώτο χορό εμφανίστηκαν σύμφωνα με τους κριτές «αγχωμένοι», στο δεύτερο απέσπασαν διθυραμβικά σχόλια: Τέσσερα δεκάρια ήταν το αποτέλεσμα του βιενέζικου βαλς που παρουσίασαν (στον πρώτο τους χορό είχαν βαθμολογηθεί με τρία 9άρια και ένα 10). Το σύνολο των πόντων τους από τους κριτές ήταν 77.

Η Ευγενία Μανωλίδου με τον Ηλία Λαδά δεν ικανοποίησαν όσο θα ήθελαν την κριτική επιτροπή με την πρώτη προσπάθειά τους, για την οποία βαθμολογήθηκαν τελικά με τέσσερα 9άρια. Στη συνέχεια όμως, το μάμπο που παρουσίασαν ανταμείφθηκε με 10άρια από όλους τους κριτές, ενώ χαρακτηρίστηκε «η καλύτερή τους εμφάνιση στο show». Το σύνολο των πόντων του ζευγαριού ήταν 76.
Παρόμοια απόδοση είχε και η Ματθίλδη Μαγγίρα με τον παρτενέρ της, Ρίχαρντ: Η πρώτη τους προσπάθεια κρίθηκε απλά καλή από τους κριτές, και χάρισε στο ζευγάρι τέσσερα 9άρια. Το πάσο ντόμπλε που ακολούθησε χαρακτηρίστηκε «εκπληκτικό» από το σύνολο της επιτροπής λαμβάνοντας τέσσερα 10άρια. Οι πόντοι που συγκέντρωσαν από τους κριτές ήταν 76.
Τελικά, αν και θεωρούνταν από πολλούς το φαβορί για τη νίκη του show, η Ευγενία Μανωλίδου και ο Ηλίας Λαδάς συγκέντρωσαν τη χαμηλότερη βαθμολογία συνολικά (από τους κριτές και την ψηφοφορία των τηλεθεατών) και ήταν αυτοί που αποχώρησαν. «Το σίγουρο είναι ότι η εμπειρία μου στο “Dancing with the stars” ήταν καταπληκτική. Δεν θα την άλλαζα με τίποτα. (…) Έχω κερδίσει πολλά πράγματα στο χαρακτήρα μου, στην προσωπικότητά μου και στον εγωισμό μου μέσα από αυτό το show» δήλωσε η Ευγενία μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Την απογοήτευσή της για την αποχώρηση του ζευγαριού δεν έκρυψε η Γκαλένα Βελίκοβα, η οποία είπε στη συνέχεια: «Εγώ προσωπικά έχω στεναχωρηθεί πολύ που η Ευγενία και ο Ηλίας δεν θα είναι στον τελικό γιατί άξιζαν να είναι. Είναι κρίμα»

Πηγή: www.yupi.gr