Ως ατζέντης, βοηθός του μάνατζερ μοντέλων και καλλιτεχνών Σπύρου Ρέβη είχε πραγματοποιήσει την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση πριν από αρκετά χρόνια ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης που τις τελευταίες ημέρες απασχολεί για μια ακόμη φορά την επικαιρότητα.

Όπως τόνιζε τότε ο κ. Ρέβης, ο Μένιος «ανήκει στη νέα γενιά ατζέντηδων, είναι πανέξυπνος, με βοηθάει πάρα πολύ, βλέπω καινούργιες ιδέες σε αυτόν. Θέλω να πηγαίνω με το καινούργιο ρεύμα της εποχής, και να μην μένω στάσιμος».

Στο απόσπασμα των δύο λεπτών εκείνης της τηλεοπτικής εμφάνισης σε κανάλι της Κύπρου, το οποίο υπάρχει στο YouTube, ο κ. Φουρθιώτης εμφανίζεται να λέει απλώς ότι «ο Σπύρος είναι φίλος μου», ενώ είναι εμφανές το τρακ το οποίο είχε. Έκτοτε βέβαια το απέβαλε, ανεξαρτητοποιήθηκε από τον κ. Ρέβη και ακολούθησε τη δική του πορεία στον χώρο της showbiz.

Ένα σημαντικό μέρος του ευρύ κοινού τον γνώριζε ως μάνατζερ του μοντέλου και ακολούθως ηθοποιού πορνογραφικών ταινιών Τζούλιας Αλεξανδράτου, μια συνεργασία που συνεχίστηκε μέχρι το 2012, αλλά στη συνέχεια η σχέση τους οδηγήθηκε στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Η δε πορεία του στην τηλεόραση ξεκίνησε από το τηλεμάρκετινγκ, όταν του προσφέρθηκε η ευκαιρία να πουλήσει πόρτες ασφαλείας πετυχαίνοντας μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, σημαντικές πωλήσεις. Έπειτα, το περιφερειακό κανάλι Extra 3 του έδωσε δική του εκπομπή περιεχομένου τηλεμάρκετινγκ, (υπό τον τίτλο «Αποκάλυψη»), συμμετείχε σε διάφορες life style και trash τηλεοπτικές εκπομπές, καθώς και προώθησης προϊόντων ενώ αμέσως μετά μεταπήδησε παρουσιάζοντας την εκπομπή «Αποκαλυπτικά» στο Epsilon TV, στο οποίο διετέλεσε επίσης διευθυντής προγράμματος, εμπορικής πολιτικής και μάρκετινγκ.

Όταν το κανάλι μετατράπηκε σε Open αλλάζοντας ιδιοκτησία, λύθηκε (Νοέμβριο του 2018) η συνεργασία του και εκείνος συνέχισε να παρουσιάζει εκπομπές στο περιφερειακής εμβέλειας κανάλι New Epsilon TV.