Στη πρωινή του εκπομπή στον ΣΚΑΪ  ο γνωστός δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε σχολιάζοντας τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις στην Google διάβασε eclass και είπε «στη Mercedes θα αναφέρεται, κάτι τέτοιο φαντάζομαι είναι».

Ακούστε τον

Η λάθος φυσικά ερμηνεία που έδωσε ο δημοσιογράφος προκάλεσε ποικίλα σχόλια στο Twitter

«Μπαντεν Μπαντεν mercedes e class & μπουρζουαζία. Ένα ρομάντζο δίχως τέλος τις δύσκολες ώρες της πανδημίας με μια κοινωνία στην ανέχεια και στην τυφλή ανοχή σε όσα επιβάλλονται όλα τα τελευταία χρόνια. Καλά θα πάει αυτό» έγραψε άλλος.

Στο θέμα αναφέρθηκε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη η οποία σε ανάρτησή της στο Facebook σημείωσε «…είναι οι δημοσιογράφοι-κήνσορες που από την περίοδο του πρώτου μνημονίου κατηγορούσαν τον λαό ως υπεύθυνο για τη χρεοκοπία και, σήμερα, με το δόγμα της ατομικής ευθύνης του αποδίδουν το δεύτερο και φονικό κύμα της πανδημίας. Γιατί κρίνουν μια ζωή από τον εαυτό τους!

Ο Άρης Πορτοσάλτε το μόνο που γνωρίζει από Eclass είναι τα πολυτελή αυτοκίνητα Mercedes και όχι οι ψηφιακές τάξεις σε σχολεία και πανεπιστήμια, στις οποίες χιλιάδες παιδιά δεν δύνανται να συμμετάσχουν λόγω έλλειψης οικιακού υλικοτεχνικού εξοπλισμού.

Βοήθεια, σταματήστε τη γη να κατέβουμε, να γλιτώσουμε από την αμορφωσιά και την απανθρωπιά τους.»

Πλανήτης Πέτσα. Οι πραγματικοί εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας και είναι οι δημοσιογράφοι-κήνσορες που από την περίοδο του…

Posted by Νίνα Γ. Κασιμάτη on Friday, 11 December 2020