Όταν η Άννα Μαρία Ψυχαράκη δήλωσε συμμετοχή στο reality του ΣΚΑΪ, «Big Brother» δεν πίστευε ότι θα κινδυνεύει με πειθαρχική δίωξη. Εξάλλου αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η ξανθιά κρητικιά δικηγόρος έπαιρνε μέρος σε κάποιο πρόγραμμα. Κατά το παρελθόν είχε παίξει και στο «Deal» του Alpha σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά.

Ωστόσο, μετά τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το «Big Brother» με αφορμή το χυδαίο σχόλιο περί βιασμού που ακούστηκε στο live streaming του προγράμματος φαίνεται πως η Άννα Μαρία Ψυχαράκη θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στην δουλειά της.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών αντέδρασε για την συμμετοχή της δικηγόρου στο παιχνίδι.

Ο κ. Γιάννης Κάππος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, κατέθεσε αναφορά την οποία ο κ. Δημήτρης Βερβεσός, πρόεδρος του ΔΣΑ διαβίβασε στο αρμόδιο Πειθαρχικό Όργανο ώστε να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Η απρεπής συμπεριφορά και η προσβολή του δικηγορικού λειτουργήματος εντός του σπιτιού του Μεγάλου Αδερφού καθώς και τα χυδαία και σεξιστικά σχόλια τα οποία ακούγονται περιλαμβάνονται στην αναφορά όπου επισημαίνεται ότι η συμμετοχή δικηγόρου στο reality είναι αντίθετη με τον Κώδικα Δεοντολογίας Δικηγορικού Επαγγέλματος.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη εκ των πραγμάτων απειλείται είτε με χρηματικό πρόστιμο είτε με προσωρινή διαγραφή από το Δικηγορικό Σύλλογο.