Σαπουνόπερα δεν είναι, ούτε και true crime ντοκιμαντέρ, επιστρατεύει όμως τα καλύτερα υλικά από τα δύο αυτά είδη για να μας πει μια ιστορία εκδίκησης στο φόντο μιας δολοφονίας.

Ως «Her Mother’s Killer» έφτασε σε μας η νέα παραγωγή του Netflix στην Κολομβία. «La venganza de Analía» είναι ο πρωτότυπος τίτλος μιας ιστορίας που ξεκινά πριν από 30 χρόνια, με τον φόνο της μητέρας της.

Και τώρα η επικοινωνιολόγος Analia Guerrero (Καρολίνα Γκόμεζ) θα επιστρατεύσει το διεξοδικά σχεδιασμένο πλάνο της για να καταστρέψει τον προεδρικό υποψήφιο της Κολομβίας (Μάρλον Μορένο) και φονιά της μαμάς της.

Διαφθορά, πολιτικά παιχνίδια και δίψα για εξουσία φέρνει η σειρά σε πρώτο πλάνο. Σε δεύτερο, μια προσωπική οδύσσεια εκδίκησης απέναντι σε ένα πρόσωπο πολύ ψηλά στον μηχανισμό της εξουσίας.

Δεν βασίζεται φυσικά σε πραγματική ιστορία, έχει όμως όλα τα υλικά της καλής true crime συνταγής.

Η top επικοινωνιολόγος της Λατινικής Αμερικής αναλαμβάνει έναν VIP πελάτη και θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον φτάσει στη δόξα και την καταξίωση, μόνο και μόνο για να γίνει ηχηρότερη η πτώση του.

Κανείς τους δεν είναι εξάλλου αυτό που δείχνει. Εκείνος είναι ένας φονιάς που έφτασε ψηλά στην πολιτική σκακιέρα κι εκείνη το κοριτσάκι που τον είδε να σκοτώνει τη μητέρα του. Και τώρα θέλει να του καταστρέψει τη ζωή, αφού του τη φτιάξει πρώτα.

Σατανικό…