Τι σκέφτονται οι άντρες; Τι ονειρεύονται οι γυναίκες; Ποιος έχει τον πρώτο λόγο και ποιος τον τελευταίο; Τι είναι αυτό που τους ενώνει; Τι είναι αυτό που τους χωρίζει; Τι ζητάει ο ένας από τον άλλον; Γιατί μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε; Ποιοι είναι οι κώδικες επικοινωνίας τους; Όλες οι απαντήσεις έρχονται τέλος Νοεμβρίου στη «Μάχη των φύλων», το νέο πρωτότυπο show του Alpha με «οδηγό» τον Γιώργο Χατζηπαύλου.

Όπως αναφέρει το tvzapping.gr, η «Μάχη των φύλων», μέσα από ένα κύκλο έξι εκπομπών, κλείνει το μάτι στη φωτεινή αλλά και σκοτεινή πλευρά των σχέσεων και μας θυμίζει καταστάσεις που όλοι έχουμε ζήσει και θέλουμε να θυμόμαστε ή… να ξεχάσουμε. Ο έρωτας, το φλερτ, η συγκατοίκηση, ο γάμος, η απιστία, οι κόντρες, οι αντροπαρέες και οι γυναικοπαρέες γίνονται αφορμή για γέλιο μέχρι τελικής πτώσεως.

Σε κάθε εκπομπή, ένα διαφορετικό θέμα «μάχης» μεταξύ ανδρών και γυναικών θα ξετυλίγεται μέσα από ανατρεπτικές συνεντεύξεις γνωστών προσώπων, χιουμοριστικά σκετς και standup comedy.

Μπροστά σε ένα ζωντανό κοινό, δράση αναλαμβάνει ο Γιώργος Χατζηπαύλου και μαζί του οι Εύη Δόβελου, Έφη Καραγιάννη, Κατερίνα Τσάβαλου, Ερμόλαος Ματθαίου και Ζήσης Ρούμπος.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.