Η εκπομπή Best Friend’s Fear έχει δεχθεί πολλά σχόλια από τη προβολή του πρώτου επεισοδίου. Ο παρουσιαστής Σάββας Πούμπουρας έχει γίνει δέκτης πυρών τόσο από συναδέλφους του αλλά και από τηλεθεατές για τις φάρσες που στήνει.

Πριν λίγες μέρες, ο παρουσιαστής μέσω του twitter έστειλε ένα μήνυμα σε όσους τον σχολιάζουν αρνητικά.

«Κανονικά δεν μπαίνω στον κόπο, αλλά επειδή μου ερεθίζετε τα μπαλασκόνια, ακούστε εσείς οι «μάστερ» των φαρσών: στις 30 φάρσες δεν βγαίνουν ούτε όλες τρομακτικές, ούτε σαμαρικές και ναι αρκετοί σε παίρνουν χαμπαρι. Του χρονου να πάτε να τις κάνετε καλύτερα» έγραψε και τα σχόλια πήραν… φωτιά.

Ο Σάββας Πούμπουρας μίλησε, στο «Πρωινό» και την δημοσιογράφο Αφροδίτη Γραμμέλη, για τα σχόλια που δέχθηκε εξαιτίας της ανάρτησης του αυτής αλλά και για τα όσα έχει «ακούσει» για τις φάρσες και στέλνει ένα μήνυμα σε όσους τον κατακρίνουν πως οι πλάκες του είναι επικίνδυνες.

«Στο Twitter μιλάω και για άλλες εκπομπές. Πάντα λέω την άποψη μου σαν τηλεθεατής. Όπως και στην εκπομπή που κάνω τώρα, ο τρόπος που εκφράζομαι είναι σαν τηλεθεατής. Δεν έχει να κάνει που είμαι παρουσιαστής. Στο Twitter είμαι με τα παιδιά και σχολιάζουμε και κράζουμε μια εκπομπή. Έτσι το βλέπω εγώ. Και να μην είχα κάνει εγώ το Best Friend’s Fear θα μπορούσα να πω σε κάποιον να πάει να κάνει τις φάρσες και να τις κάνει καλύτερα» ανέφερε ο Σάββας Πούμπουρας σχετικά με την ανάρτηση του.

«Οι άνθρωποι της τηλεόρασης βλέπουν κάτι, το κρίνουν και το σχολιάζουν. Οι εκπομπές αυτές σχολιάζουν άλλες εκπομπές. Τι να κάνω; Να τους πω να μην σχολιάζουν το Best Friend’s Fear; Το πρόβλημα θα ήταν εάν δεν την “έπεφταν” στην εκπομπή… Η εκπομπή, ναι, έχει σκληρά κομμάτια… Δεν είπε κανένας ότι η φάρσα πάντα προκαλεί γέλιο και έχουμε γυρίσματα, τα οποία είναι σκληρά, δεν προκαλούν καθόλου γέλιο αλλά σφίξιμο στο στομάχι. Όταν κάθομαι, λοιπόν, να δω σαν τηλεθεατής την εκπομπή μου, που χαίρομαι πολύ που την βλέπω, πάλι έχω σφίξιμο στο στομάχι» ανέφερε ο παρουσιαστής και κατέληξε: «Για να τους ηρεμήσω όλους… Δεν πέθανε κανένας»!