Άγχος, υπερδιέγερση, γέλια, κέφι, ενθουσιασμός και δημιουργική διάθεση επικράτησαν στα πρώτα πλάνα του νέου κύκλου του Master Chef.

Οι υποψήφιοι παίκτες του διαγωνισμού μαγειρικής του Star Channel, μπήκαν στη κουζίνα ετοιμοπόλεμοι και αποφασισμένοι να κατακτήσουν τη λευκή ποδιά.

Ο ανταγωνισμός από τα πρώτα πλάνα του νέου κύκλου του MasterChef φαίνεται πως θα είναι μεγάλος και η μάχη της… κουζίνας θα είναι σκληρή.

Η πόρτα άνοιξε και οι τρεις κριτές του διαγωνισμού μαγειρικής εισήλθαν στη κουζίνα για να δώσουν την έναρξη για τις audition.

Οι υποψήφιοι παίκτες υποδέχθηκαν τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Πάνο Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά με επιφωνήματα ενθουσιασμού και χειροκροτήματα.

«Αυτό το έπαθλο είναι ο λόγος που βρίσκεστε σήμερα εδώ. Αυτό, ο τίτλος του MasterChef και τα 50.000 ευρώ! Αυτό εδώ είναι ο στόχος» τόνισε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στα πρώτα του λόγια στους υποψήφιους διαγωνιζόμενους.

«Το πρώτο βήμα είναι σήμερα, αν δεν τα καταφέρετε, επιστρέφετε στο σπίτι σας. Έχετε μόνο μια ευκαιρία, εδώ, σήμερα, τώρα! Αξιοποιήστε τη!» ανέφερε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Σωτήρης Κοντιζάς ο οποίος είπε: «Είμαστε τρεις, πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεστε τουλάχιστον δυο ναι για να περάσετε στην επόμενη φάση. Αν δεν έχετε πιστέψει για ποιον ακριβώς λόγο βρίσκεστε εδώ σήμερα, αν δεν έχετε πιστέψει οι ίδιοι στον εαυτό σας και στις δυνάμεις σας, αν δεν πιστεύετε ότι αυτό το έπαθλο σας ανήκει, μην χάνετε τον χρόνο σας, και μην σπαταλάτε άδικα τον δικό μας. Καλή επιτυχία σε όλους!»