Πρεμιέρα για την εκπομπή της Σύλβιας Κλιμάκη

Επιστρέφει αυτήν την Κυριακή στις 12:30 στον ΣΚΑΪ


MEDIA
16:15
02/10/2012
Πρεμιέρα για την εκπομπή της Σύλβιας Κλιμάκη
loading

Η Σύλβια Κλιμάκη επιστρέφει με νέα επεισόδια και νέα πρόσωπα, αποδεικνύοντας ότι οι Έλληνες έχουν τη δύναμη. Η Ελλάδα εξελίσσεται και το αποδεικνύει «Στην Πράξη» από την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στις 12.30 το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Κάθε εβδομάδα η Σύλβια Κλιμάκη μιλά με ανθρώπους κάθε ηλικίας, από κάθε κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, που οι ιστορίες τους επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει διέξοδος από την ελληνική κρίση. Μπορεί να κάνουν κάτι πολύ απλό και καθημερινό μπορεί να κάνουν κάτι πολύ καινοτόμο, όπως και να΄χει το κάνουν με ΜΕΡΑΚΙ!

Στην πρώτη εκπομπή φιλοξενείται ο Αλέκος Παπαδάτος, σχεδιαστής του Logicomix, ενός μυθιστορήματος σε μορφή κόμικ. Η βρετανική «The Independent» χαρακτήρισε το Logicomix σαν «ένα από τα καλύτερα graphic novel της εποχής», το οποίο έχει ήδη κυκλοφορήσει σε 14 χώρες.

Ακόμη, τα αδέρφια Χριστοδούλου μιλούν για τον μεγαλύτερο όμιλο επεξεργασίας φρούτων στην Ελλάδα με εξαγωγές άνω του 80%. Ο όμιλος εξάγει σε 63 χώρες σε όλες τις ηπείρους και στηρίζει τους Έλληνες παραγωγούς φρούτων από την Κρήτη μέχρι την Μακεδονία.

Ο Δρ. Σέρκος A. Χαρουτουνιάν, Καθ. Χημείας του Γεωπονικού Παν. Αθηνών, αναλύει πως το πρόγραμμα ΚΑΛΧΑΣ, με στόχο την ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου συστήματος για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των πυρκαγιών, παραχωρήθηκε δωρεάν στο ελληνικό κράτος.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει