Πρεμιέρα έκανε χθες Δευτέρα το Greece’s Next Top Model και το νέο ριάλιτι μόδας του Star θέλει να κρατήσει ψηλά το τηλεοπτικό ενδιαφέρον. Τα κορίτσια παρέλασαν μπροστά στους τέσσερις κριτές προσπαθώντας να εξασφαλίσουν μια θέση στο bootcamp.

Η εντυπωσιακή μελαχρινή Ιωάννα Μπέλλα ενθουσίασε τους κριτές με το που εμφανίστηκε στην πασαρέλα του Greece’s Next Top Model. Όταν όμως έφτασε κοντά ο Δημήτρης Σκουλός με το έμπειρο μάτι του φωτογράφου εντόπισε αμέσως τις παρεμβάσεις που είχε κάνει.

Το εντυπωσιακό μπούστο και τα φουσκωμένα χείλη της έγιναν αντιληπτά από τους κριτές που της άσκησαν έντονη κριτική για τις επιλογές της με αποτέλεσμα τελικά να την «κόψουν».

«Εμένα προσωπικά με ενοχλεί πάρα πολύ το στήθος. Σε ήθελα στεγνή. Στεγνή μοντελάρα. Αν σκεφτόσουν σοβαρά τη μόδα και το μέλλον σου σε αυτή, γιατί να τα κάνεις όλα αυτά; Δεν τα χρειάζεσαι. Είναι μια κούκλα, αλλά έχει παρέμβει λάθος στο σώμα της» σχολίασε η Βίκυ Καγιά εκφράζοντας την αντίθεσή της με τις παρεμβάσεις που είχε κάνει.

Σε δύσκολη θέση η Ιωάννα Μπέλλα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της, λέγοντας πως: «Είναι λάθη που τα έχω μετανιώσει». Τελικά οι δύο άντρες της κριτικής επιτροπής αποφάσισαν πως δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το Greece’s Next Top Model συγκέντρωσε ποσοστό τηλεθέασης 15,4% στο γενικό και 19,8% στο δυναμικό κοινό. Μάλιστα, κατάφερε να φτάσει σε τέταρτο έως και το 25,9%.