Οι νέοι Διάσημοι και οι νέοι Μαχητές του Survivor 2 βρίσκονται σε μία κόντρα που παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις. Στο χθεσινό επεισόδιο οι παίκτες των δύο ομάδων αντάλλαξαν λεκτικά πυρά πολλές φορές, ενώ και στις ατομικές συνεντεύξεις οι αντίπαλοι δεν κρύφτηκαν. Ο Χάρης Γιακουμάτος είπε χαρακτηριστικά για τον Ηλία Γκότση: «Με στεναχώρησε στον τελευταίο αγώνα ο τρόπος που διαχειρίστηκαν το θέμα της Ροδάνθης με τους φακούς. Φοβήθηκαν μην χάσει η Ροδάνθη και χάσουν πόντους. Αυτό δείχνει και την ηγεσία του Ηλία. Αντί να πάει να παλέψει, χρησιμοποίησαν έναν τραγικό λόγο, ξεφτίλισαν το κοριτσάκι, την πέταξαν έξω από την ομάδα, σαν μπανανόφλουδα».

Η Εύη Σαλταφερίδου εμφανίζεται ενοχλημένη για την Κατερίνα Δαλάκα. «Περιμένω από την Κατερίνα να γίνει κάποια συζήτηση, να με προσεγγίσει. Η Κατερίνα ποτέ δεν ρώτησε πως είσαι στην καινούρια σου ομάδα, αυτό με ενόχλησε πολύ», είπε χαρακτηριστικά. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, η Κατερίνα Δαλάκα εκνευρισμένη είπε για τους Μαχητές: «Πανηγυρίζουν πριν καν τελειώσει. Μας κοροϊδεύουν. Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος! Πάμε! Νευριάστε».

Στο τέλος του αγώνα, ο Μιχάλης Μουρούτσος την είπε στον Νικόλα Αγόρου για τους έξαλλους πανηγυρισμούς και κατά πόσο αυτοί ευθύνονται για τις νίκες των Μαχητών. «Η έπαρση που βλέπω από την αντίπαλη ομάδα, δεν μου αρέσει καθόλου. Γιατί όταν λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο πας στο ξενοδοχείο και το ξενοδοχείο είναι κλειστό. Θα γυρίσει όλο αυτό», ανέφερε λίγο αργότερα ο Γιάννης Τσίλης.