Τα απαγορευμένα σποτ για τους γκέι

Το ΕΣΡ έκοψε δύο βιντεάκια


MEDIA
14:14
07/06/2016
Τα απαγορευμένα σποτ για τους γκέι
119
loading

Δύο σποτ για τους γκέι έκοψε το ΕΣΡ. Το ένα σποτ ήταν για τη συντροφικότητα και το άλλο για το Athens Pride 2016.

Συγκεκριμένα τo ΕΣΡ έκοψε πριν λίγες μέρες και το σποτ Athens Pride 2016 υποστηρίζοντας ότι το μήνυμά του «δεν ήταν ξεκάθαρο». Κεντρικό σύνθημα του φετινού Gay Pride είναι το «Άντρας δε γεννιέσαι, γίνεσαι/Γυναίκα δε γεννιέσαι, γίνεσαι».

Τη διαμαρτυρία τους για την απόφαση του ΕΣΡ να παγώσει την προβολή του σποτ στα κανάλια εθνικής εμβέλειας εκφράζουν με ανακοίνωση τους οι οργανώσεις ΟΛΚΕ, «Thessaloniki Pride», «Athens Pride» και «Θετική Φωνή».

Στην ανακοίνωση τους αναφέρουν:

Οι οργανώσεις Ομοφυλοφιλική και Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας (ΟΛΚΕ), «Thessaloniki Pride», «Athens Pride» και «Θετική Φωνή» εκφράζουν την έκπληξη και την έντονη αντίθεσή τους προς τους υπεύθυνους της Ανεξάρτητης Αρχής, για την, ανεπίσημη και επί του παρόντος σε προφορικό επίπεδο, απόφαση «παγώματος» της δυνατότητας προβολής ως κοινωνικού μηνύματος από τα κανάλια εθνικής εμβέλειας, του τηλεοπτικού σποτ με θέμα την ομόφυλη συντροφικότητα, που υπεβλήθη προς έγκριση ενώπιον της και υλοποιείται από τις τέσσερις οργανώσεις στο πλαίσιο του Προγράμματος Καταπολέμησης των Διακρίσεων βάσει του Σεξουαλικού Προσανατολισμού και της Ταυτότητας Φύλου «Πρόληψη και Παρέμβαση».

Με την παρούσα ανακοίνωση διαμαρτυρόμαστε έντονα για τη μετάθεση της λήψης της οριστικής απόφασης, από την Ολομέλεια της Αρχής τον Οκτώβριο του 2016, καθώς όπως κατέστη σαφές κατά τη διάρκεια των επαφών μας με το προσωπικό αυτής προκειμένου να ξεπεραστούν οι διαφαινόμενες ενστάσεις, οι λόγοι της εμπλοκής έχουν να κάνουν κυρίως με την «ιδιαίτερη» θεματική του σποτ και πολύ λιγότερο με οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό αυτού.

Εκφράζουμε την έκπληξή μας για τη στάση της Επιτροπής του ΕΣΡ, καθώς προ μηνών είχε εγκρίνει την προβολή του τηλεοπτικού σποτ της Γραμμής Ψυχολογικής Στήριξης «11528-ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ» που αποτελεί μέρος του ίδιου προγράμματος, ως κοινωνικού μηνύματος και διατηρούσαμε την ελπίδα ότι πλέον είχε απομακρυνθεί από το ομοφοβικό και τρανσφοβικό παρελθόν της.

Καλούμε τους υπεύθυνους της Αρχής να σταματήσουν να δικαιώνουν έμμεσα με τις αποφάσεις τους όσους ακραίους καταπατούν βάναυσα τα ανθρώπινα δικαιώματα στη χώρα μας και να αναλογιστούν τον καταλυτικό ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν ως εκ της θέσεώς τους, στο δύσκολο και μακροχρόνιο αγώνα για την καταπολέμηση των διακρίσεων και τον περιορισμό των περιστατικών βίας που υφίστανται οι πολίτες με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό ή/και ταυτότητα φύλου, ενώνοντας δυνάμεις με την κοινωνία των πολιτών προς αυτό τον σκοπό.

Τέλος, καλούμε την Ειδική Επιτροπή να επισπεύσει τη σύγκλιση της Ολομέλειας της Αρχής και με ευθύνη να αποφασίσει εγγράφως και δημοσίως για την έγκριση ή μη του αιτήματός μας, που αδιαμφισβήτητα αποτελεί κοινωνικό μήνυμα όσο και κοινωνικό ζητούμενο, ενώ παράλληλα ευθυγραμμίζεται με τις σχετικές ευρωπαϊκές οδηγίες αλλά και την εθνική πολιτική στο θέμα.

Το πρώτο απαγορευμένο σποτ

Το δεύτερο απαγορευμένο σποτ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

119
σχόλια
 1. avatar SCULLY

  ΤΑ ΣΠΟΤ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΘΙΓΑΝ ΚΑΝΕΝΑ!!!

 2. avatar Giannispsyckologist

  Άριστο ελπίζω να σε Καλυψω. Εσυ σαν στρειτ έχεις κατατάξει τον εαυτό σου στη μια όψη του νομίσματος. Υπάρχει όμως και μια άλλη που καλώς η κακώς πρέπει να δεχτείς. Όπως και εσυ έχεις ανταλαξει φιλάκια στο δρόμο έτσι κι οι ομοφυλόφιλοι. Το σεξ εκτός απο το σκοπό της γονιμοποίησης ειναι και ηδονή η οποία προκύπτει απο πολλούς παράγοντες. Ο άνθρωπος και αλλά τρία θηλαστικά μπορούν να κανουν σεξ για ηδονή. Όσο για το κομμάτι της αναπαραγωγής γονιμοποιουνται με εξωσωματική. Ο ενανθρωπισαντας θεός, ο Χριστός, δεν είπε ποτέ τίποτα για την ομοφυλοφιλια, είπε ίσα ίσα να δεχόμαστε τη διαφορετικότητα. Η οποιαδήποτε φοβία στο διαφορετικό με βάση τη θρησκεία διαμορφώθηκε απο απλούς ανθρώπους το μεσαίωνα που πήραν εξουσια και επέβαλαν το σκοταδισμό. Όσο για το κομμάτι της βιολογίας η ομοφυλοφιλια μπορεί κατα ένα μεγάλο ποσοστό να δημιουργηθεί απο ένα γονίδιο. Δεν ξερω αλλά σε αυτο το κομμάτι. Εσυ σαν Αρίστος αν δεν σου αρέσει μην ασχολείσαι μην τους κρίνεις. Αστούς αν θες αγνόησε τους. Όσο ασχολείσαι μαζί τους απλά χάνεις χρόνο απτή ζωή σου. Εφόσον δεν μπορείς να αποδεχτείς την δεύτερη όψη μπορείς να αδιάφορη δεις για αυτήν. Χωρίς όμως να την κατακρίνεις. Ξεκαθαρίζω πως ειμαι στρειτ

  1. avatar SCULLY

   ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ,ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΣΙ GAY Η ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ!!!

 3. avatar Giannispsyckologisy

  Αριστο αν σε Καλυψω σε κάλυψα
  Όπως και εσυ έχεις το δικαίωμα να βγεις στο δρόμο και να Φιληθεις με την κοπέλα σου έτσι και οι ομοφυλόφιλοι το έχουν. Εσυ έχεις κατατάξει τον εαυτό σου στην όψη του νομίσματος που λέγεται στρειτ δεν μπορείς όμως να αγνοήσεις την αντίθετη όψη την ομοφυλοφιλια γιατι υπάρχει. Το σεξ εκτός απο γονιμοποίηση ειναι και για απόλαυση γιατι μόνο ο άνθρωπος και τρία αλλά θηλαστικά το κανουν για απόλαυση. Η απόλαυση λοιπόν αυτή προκύπτει απο το καθετί που αρέσει στον άλλον. Ειναι φυσικά αποδεδειγμένο πως το ομοφυλοφιλικό σεξ δεν εχει τη δυνατότητα να δημιουργεί απογόνους όμως ένας γκει Α. Το θελήσει μπορεί να κανει εξωσωματική. Ξεκαθαρίζοντας τη θέση μου σαν στρειτ. εσυ δεν νομιζω να περιοριστικές στο κρεβάτι σου. Και φιλάκια στη μέση του δρόμου και αλλά κλπ. Οι ομοφυλόφιλοι λοιπόν και αυτοί δεν θα περιοριστούν μην αρνείσαι να δεις την άλλη πλευρά του νομίσματος. Υπάρχει. Όσο για το θέμα της θρησκείας ο ενανθρωπισαντας θεός ο Χριστός δεν ανέφερε ποτέ την ομοφυλοφιλια σαν αμάρτημα.
  Και υπάρχουν έρευνες οι οποίες αποδυπνειουν πως πολλές φορές η ομοφυλοφιλια ειναι γονιδιακή. Εσυ σαν Αρίστος θα πρέπει απλά αν σε ενοχλεί το γεγονός να σταματήσεις να ασχολείσαι.

 4. avatar ΚΟΥΚΟΥ

  Δεν λύνεται το θέμα με υποκειμενικές προσεγγίσεις.
  Είναι ζήτημα Παιδείας και κυρίως Δικαιοσύνης.
  Ο Νόμος ορίζει το Δίκαιο. Το Δίκαιο δεν υπόκειται σε υποκειμενικές ερμηνείες του οποιουδήποτε. Αυτός ορίζει πιο είναι το σωστό και η Παιδεία το βελτιώνει.
  ΟΛΟΙ είναι ισοί απέναντι στον Νόμο και απέναντι στους άλλους.
  Οι gay μπορούν να πορεύονται στην ζωή και επίσημα πλέον. Μπορούν να εκφραστούν στον δρόμο όπως ΟΛΟΙ γιατί ΟΛΟΙ είναι ίσοι μεταξύ τους βάσει Νόμου.
  Αυτό ορίζει το Σύνταγμα και δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας απο κανέναν.
  Αυτός που θα το παρερμηνεύσει και στην πράξη, θα υποστεί και τις συνέπειες του Νόμου.
  Απλά.

  ΥΓ1: Οι βολεμένοι απο την κοινωνία straight, ας καταλάβουν προς δική τους διευκόλυνση οτι ο καιρός που οι gay κρύβονταν στα πάρκα και σε κατεστραμένους γάμους έχει περάσει κατά πολύ.
  ΥΓ2: ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΚΟΤΏΝΕΙ-ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΩΖΕΙ.

  1. avatar Αρίστος

   Εξαιρετικός!

 5. avatar Αλεξ 11

  και εγω διαφορετικος ειμαι , μου αρεσουν οι γυναικες , σε ποσοτητα ομως

 6. avatar Arkalos

  Τωρα που αυξανονται οι ισλαμιστες στη χωρα μας που εφερε το ''αδερφο '' σας κομμα ο Τσιριζα να δω τι θα κανετε [...]

 7. avatar Αλεξ 11

  σεβομαι απολυτα το δικαιωμα της σεξουαλικης η οποιας αλλης προτιμησης αρκει να μην γινεται διαστρευλωση της πραγματικοτητας ,

  στην συντριπτικη πελιοψηφια οι γκει δεν ειναι μπαλαδοφατσες , ποδοσφαιρικοι η μπασκετικοι οπως και αλλες συνηθειες που προβαλει το κλιπ . Να γυριστει κλιπ αλλα να προβαλει τις επικρατουσες ασχολιες ενος γκει .Σε λιγο θα μας τον παρουσιασουν μεταλλα , μελος της θυρας 13,7,21 που στηνει καραουλι σε αντιπαλους οπαδους .

  να μην διαστρευλωνεται η πραγματικοτητα

 8. avatar Δημοκράτης

  Εγώ δεν έχω καταλάβει,γιατί να διατυμπανίζει ο καθένας τι κάνει στο κρεβάτι του;Δεν συμφωνώ με αυτήν την κίνηση των ομοφυλόφιλων καθώς με ενοχλεί να βγαίνουν ημίγυμνοι,για να έχουν αποδοχή.Θεωρώ πως αυτή η κίνηση,είναι άτοπη.Από την άλλη πλευρά,ούτε μου αρέσει εμένα προσωπικά να θωπεύει έξω στον κόσμο κάποιος την γυναίκα ή τούμπαλιν.Ούτε η επιθετικότητα και από τις δύο πλευρές βοηθάει.Αναφέρθηκε κάπου η Καινή Διαθήκη.Ο Χριστός δέχεται όλους τους ανθρώπους ανεξαιρέτως.Ας μην ξεχνάμε ότι ο πρώτος άνθρωπος που μπήκε στον Παράδεισο ήταν ένας ληστής.

 9. avatar Κωνσταντινος Περ.

  ΓΕΛΟΙΟΙ !!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ !

  1. avatar Μουά

   ΟΝΤΩΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΣΠΟΤ.

 10. avatar Βασίλειος ο Β’

  Σε λίγο θα υιοθετούν και παιδιά οι [...] και θα τα μεγαλώνουν χωρίς τη στοργή της φυσικής μητέρας τους! Αίσχος! Αυτή η κατρακύλα στην πρωτόγονη εποχή με τα Σόδομα και τα Γόμορα, πρέπει να τελειώνει επιτέλους! Οι [...] πρέπει να πάψουν να έχουν το δικαίωμα
  του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι, διότι έχουν λανθασμένη κρίση στα πάντα ακόμα και στα απολύτως αυτονόητα!

  1. avatar Μουά

   Έχω ένα βίτσιο με τα ψηλοτάκουνα, τις καλλίγραμμες γάμπες και τις ζαρτιέρες. Θα πρέπει να ρωτήσω τον παπά της ενορίας μου αν έχω δικαίωμα να ψηφίζω;

  2. avatar Άριστος

   Δηλαδή να καταλάβω: προτείνεις στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων βάσει σεξουαλικής προτίμησης; Δεν άργησαν να φανούν τα φασιστικά σου πιστεύω...

   1. avatar babiς

    Άντρας δε γεννιέσαι, γίνεσαι!
    Φτου γμτ. Πότε το έκανα το λάθος χα χα χα!!!

   2. avatar ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΤΑΣΙΑ

    Φασισμος ειναι η επιβολη της [...] "γλυκια" μου....

 11. avatar Nick

  Αυτό ακριβώς ήθελα! Συντηρίκλες να ραντίζουν δηλητήριο!
  Οταν περπατάτε εσείς χέρι χέρι με την κοπελιά,τη φιλάτε,οι σειρές είναι διάσπαρτες με ετεροφυλλικές σκηνές,σας πείραξαν τα ομόφυλλα ζευγάρια που βγαίνουν στην επικαιρότητα μια στο τρίμηνο.
  Ρε δεν έχετε σπουδαιότερα πράματα να κάνετε; Διαβάζουν ένα τσελεμεντέ διαφορετικό απτον δικό μας στην Αγία Σοφία,να ένα σοβαρότερο θέμα..!

  1. avatar Σωστα επραξε το ΕΣΡ…

   Το τι προτιμησεις εχει ο καθενας στην προσωπικη του ζωη, ειναι επιλογη του και φυςικα δεν πρεπει κανεις να τις καταδικαζει η να κρινει τους ανθρωπους εξαιτιας αυτων, το να τις τρωμε ομως στην μαπα και να μας επιβαλλονται μεσα απο σποτακια στην τηλεοραση και σε ολους τους τομεις της ζωης μας πλεον αυτο ειναι το πραγματικα ανηθικο... Σε πολλους επαγγελματικους τομεις και ιδιαιτερα στον χωρο του θεαματος, αν τολμησει κανεις να δηλωσεις αντι gay η δεν υποκυψει στις ορεξεις καποιων υψηλα ιςταμενων gay, δεν ξανασηκωνει κεφαλι ποτε, ανεξαρτητα ποσο καλος ειναι στην δουλεια του... Αυτο δεν ειναι ρατσισμος;;;; Επιτελους ειναι επιλογη μας, τα παιδια μας τουλαχιστον να μεγαλωνουν με αλλα προτυπα (τουλαχιςτον εως την ηλικα που θα αποφαςιζουν μονα τους για την ζωη τους)και οχι αυτα που διαφημιζονται απο καποιους που προσπαθουν να επιβαλλουν την ψυχικη και ορμονικη τους ανωμαλια ως κατι φυσιολογικο...

   1. avatar Μουά

    "αν τολμησει κανεις να δηλωσεις αντι gay"
    Πρώτα απ όλα τι πάει να πει "αντι gay"; Εξήγησε τι εννοείς.
    Δεύτερο έχεις δουλέψει στον "χώρο του θεάματος" και ξέρεις ή έτσι κάπου διάβασες και σου πανε;

  2. avatar Arkalos

   Αυτο που κανουμε εμεις ειναι φυσιολογικο...αυτο που κανετε εσεις ειναι ανωμαλια...γκεγκε?

   1. avatar οχι,αλλοιως

    Αρκαλε το χανεις
    Δεν ξερω ποιος η τι σου εχει ορισει το φυσιολογικο (αλλα απο το νικ σου μαλλον και που θα μπορουσα να καταλαβω μιας και η κρητη ειναι τρομερα ομοφοβικη ) αλλα το να σε ελκει ενα γυναικειο κορμι ειναι "φυσιολογικο" για σενα και γω το δεχομαι αλλα απο την αλλη το οτι ελκει εμενα ενα αντρικο ειναι κι αυτο "φυσιολογικο" και οφειλεις να το δεχτεις
    Στην τελικη καλο σας κανουμε
    Σας μενουν περισσοτερες γυναικες για να παιξετε
    Φαντασου ολες οι αδελφες να ημασταν "φυσιολογικοι" !!
    Και ομορφοι, και εξυπνοι και με γουστο και αποψη......
    Ουτε θηλυκια γατα δεν θα σας ειχε μεινει!
    Σκεψου το λιγακι 😉

    1. avatar Arkalos

     Απο την δικη μου φυσιολογικη ελξη προς το θηλυκο θα βγει ζωη οπως οριζει η φυση.Απο την δικη σου [...] ελξη δεν θα βγει τιποτα...το πολυ πολυ να κολλησετε κανενα σεξ.μεταδ.νοσημα....Διαφωνεις?
     Και στις τρυπες σας μεσα καντε οτι θελετε αλλα δεν θα μας τριβετε στα μουτρα [...] !![...]

     1. avatar Nick

      Αρκαλε,επιστημονικά είσαι λάθος. Τα φύλλα και το ετεροφυλλικό σεξ υπάρχουν για να κάνουμε τη ζωή δύσκολη στους μικροοργανισμούς. Οταν αναμιγνύονται τα γονίδια στο ζυγωτό,είναι πιο δύσκολο να υπάρξουν βακτήρια που θα το σκοτώσουν. Η ύπαρξη δύο φύλλων είναι εξελικτικός μηχανισμός άμυνας,αλλα όχι ο μοναδικός. Τα βακτήρια ας πούμε δεν έχουν φύλλα,διοτι δεν έχουν την ανάγκη να προστατευθούν απο μικροοργανισμούς και απλά χωρίζονται στα δύο. Αυτά τι,είναι "λάθος της φύσης"? Μην αρχίσω να σου εξηγώ τώρα οτι στη φύση δεν υπάρχει "λάθος" και "σωστό",μιας και είναι όλα μέρος της και μιας και το τι ειναι "καλό" και τι "κακό" το ορίζουν οι άνθρωποι,αλλα μάλλον θα σε χάσω.
      Α και πούσε,είμαι στρέιτ εγώ,κάτι μου λέει οτι θα δώσεις περισσότερη βάση στα λόγια μου χαχαχα

     2. avatar Αρίστος

      Δηλαδή να καταλάβω κάθε φορά που κάνεις σεξ ρε Άρκαλε κάνεις παιδιά; Ή είσαι υπέρ-πολύτεκνος ή δεν κάνεις πολύ σεξ λοιπόν. Ή νομίζεις οτι τα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια δεν κολλάνε σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα; Σκέψου τα βρε αυτά που γράφεις, σε παρακαλώ, έχω λυθεί στα γέλια!

   2. avatar Nick

    εμένα κοπέλες μου αρέσουν,φυσιολογικέ

    1. avatar γρφδγ

     το ξερει οτι σου αρεσουν κοπελες αλλα ειναι συνηθης τακτικη τους να βαφτιζουν ομοφυλοφιλο οποιον δεν πασχει απο υστερικη ομοφοβια. Εσεις ειστε ετσι, εσεις κανετε αυτα. Σε εχει κοψει αμεσως ο Αρκαλος χωρις να σε ξερει. Στο μικρο μυαλο τους δεν χωραει η ιδεα οτι καποιος μπορει να ειναι στρειτ αλλα να μην εχει προβλημα με τους γκει. Μικροι ανθρωποι, μικρα μυαλα......

     1. avatar Αρίστος

      Μπράβο φίλε, δε θα μπορούσες να το θέσεις καλύτερα. Μπράβο σου.

 12. avatar Ώστε έτσι

  "Κεντρικό σύνθημα του φετινού Gay Pride είναι το «Άντρας δε γεννιέσαι, γίνεσαι/Γυναίκα δε γεννιέσαι, γίνεσαι»."

  Αυτό τα λέει όλα. Οι άνθρωποι δεν γεννιούνται ούτε άντρες, ούτε γυναίκες, αλλά γίνονται. Αν είναι έτσι, τότε γίνονται και γκευ. Δεν είναι ότι όντως γεννήθηκαν με προβλήματα, "μια γυναίκα στο σώμα ενός άντρα" και άλλες τέτοιες φαντασιοπληξίες. Γίνανε γκευ. Επειδή τους παρέσυραν κάποιοι επιτήδειοι, επειδή τους βίασαν, επειδή τους ανάγκασαν, επειδή είναι της μόδας. Γίνανε. Ευχαριστούμε που το ξεκαθαρίσατε, τουλάχιστον να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Είστε γκευ επειδή το θέλετε, όχι επειδή έτσι το όρισε η φύση.

 13. avatar alexandros

  εγω δηλωνω λεσβια παντως

  1. avatar lesbian love

   η εικονα σου παραπεμπει σε χρυσαυγιτη

 14. avatar niaki34

  Τα φύλα των ανθρώπων είναι ΔΥΟ!!![...]!!!!ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!!!ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ [..] ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ ΕΙΣΤΕ.ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΑΣ ΕΞΩ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. avatar οχι,αλλοιως

   Ναι, τα φυλα ειναι δυο
   Αλλα οι προτιμησεις ειναι απειρες αγαπητε Niaki
   Εσυ για παραδειγμα δεν γουσταρεις ΜΟΝΟ μελαχροινες,κοντες με πεταχτο κωλαρακι
   Εχεις παει και ψηλες και με ξανθες και με στηθος σανιδα.
   Μη λεμε οτι θελουμε
   Η μαλλον να λεμε οτι θελουμε αλλα να τα σκεφτομαστε λιγακι πρωτα
   Οσοι μπορουμε

   1. avatar Karamelenia

    Ακριβώς.Ας σκεφτόμαστε λιγάκι τι λέμε...γιατί με το προτιμήσεις είναι άπειρες πάμε και στο "γουστάρω" μικρά παιδάκια, βρέφη, σκύλους, γάτες ακόμα και νεκρούς.

    1. avatar ωωω θεεε μου

     Καραμελενια εσυ σκεφτηκες πολυ ωρα πριν γραψεις αυτη τη κοτσανα? Συγκρινεις τον ερωτικο δεσμο που εχουν δυο ενηλικες γυναικες με τον ερωτικο αρρωστημενο δεσμο που εχει ενας ανδρας με εναν νεκρο ή με εναν σκυλο? Καλα εχετε τιποτα μεσα στο κεφαλι σας?? Τα παιδια ειναι παιδια δεν ειναι η ηλικια τους για ερωτες γιατι τα συγκρινεις με τους ενηλικους που ειναι σε θεση να αποφασισουν για τον εαυτο τους?? Σας πειραζουν οι γκει και δεν βλεπετε οτι το μεγαλυτερο προβλημα αυτης της χωρας ειναι οι ανθρωποι που δεν σκεφτονται καθολου πριν μιλησουν. Ακομα δεν μπορω να πιστεψω οτι καποιος ενηλικος πολιτης αυτης της χωρας συγκρινε την αμοιβαια ερωτικη αγαπη δυο ενηλικων ανθρωπων με τη παιδοφιλια ή την νεκροφιλια. Απιστευτα πραγματα διαβαζουμε

     1. avatar Karamelenia

      Φυσικά και τα συγκρίνω.Και τα δύο είναι άρρωστα, αφύσικα και πάνε ενάντια στους νόμους της φύσης.Και άσε το ηθικό και το ανήθικο...μιλάω αντικειμενικά.

     2. avatar Μα τι λες?

      Πανε εναντια στους νομους της φυσης??Μα τι λες παλι?? Η ομοφυλοφιλια ειναι παντου στη Φυση. Ανοιξε κανενα βιβλιο και θα το διαπιστωσεις και μονη σου. Δες καποιο ντοκιμαντερ αν δεν σου αρεσουν τα βιβλια. Ρωτα εναν καθηγητη Βιολογιας. Μορφωσου.. Ο ενηλικος συμμετεχει εθελοντικα στη σχεση. Ενα παιδι κακοποιειται, βιαζεται και γενικα ενα παιδι δεν ειναι σε θεση να ξερει τι θελει. Το ιδιο ισχυει για τα ζωα. Για μενα αρρωστος ειναι οποιος συγκρινει τον ερωτικο δεσμο μεταξυ δυο ΕΝΗΛΙΚΩΝ ανθρωπων με την ερωτικη διαστροφη ενος ζωου και ενος ανθρωπου.

  2. avatar Αρίστος

   Γιατί είσαι ομοφοβικός;

   1. avatar POL POT

    Εσύ Αρίστο διατί είσαι...ετεροφοβικός?

   2. avatar Απλά συχασιάρης.

    Τίποτα περισσότερο

    1. avatar Αρίστος

     Απλά ανορθόγραφος. Με 'ι' το σιχασιάρης βρε...γιατί όσοι προσβάλλουν και καταφεύγουν σε ύβρεις δεν ξέρουν να γράψουν; Λεξικό ρε παιδιά...λεξικό, θα σας βοηθήσει!

     1. avatar Ναι αλλά οπισδοδρομικώς only exit

      Και όχι αμφίδρομη λεωφόρος του πάθους!!!

 15. avatar Ηλίας Κ.

  Τό τί κάνω στήν κρεββατοκάμαρά μου αφορά μόνον εμένα. Εάν τό δημοσιοποιήσω μέ οποιοδήποτε τρόπο είμαι απλώς ηλίθιος καί πιθανώτατα αθεράπευτα κομπλεξικός.

 16. avatar Βασίλειος ο Β’

  Η δεύτερη αναφορά βρίσκεται στην 1η επιστολή προς Κορινθίους 6:9-10

  Ούτε πόρνοι, ούτε ειδωλολάτραι, ούτε μοιχοί, ούτε μαλακοί, ούτε αρσενοκοίται, ούτε πλεονέκται, ούτε κλέπται, ούτε μέθυσοι, ούτε λοιδοροί, ούτε άρπαγες βασιλείαν Θεού ού κληρονομήσουσι.
  Το αρσενοκοίται σημαίνει γκέυ στην Καινή Διαθήκη.

  1. avatar Αρίστος

   Όχι κι εδώ το παραμύθι της υπερφυσικής δύναμης που λέγεται θεός, χριστός ή ό,τι άλλο να γίνεται πυξίδα για το πως πρέπει να ζει ο άνθρωπος. Έλεος...

   1. avatar Dim Kent

    Α! ο Χριστός γράφεται με κεφαλαίο Χ, αγράμματε 🙂

    1. avatar Αρίστος

     Μόνο για σένα που πιστεύεις στο παραμύθι που λέγεται χριστός! Σιγά μη του δώσω και κεφαλαίο!

   2. avatar Μήμπως είσαι φανατικός οπαδός της Οπισθοδρομικής κομπανίας;;;;

    !!!!

 17. avatar gismo

  Εγώ ξέρω ότι γεννιέσαι αρσενικός ή θηλυκό. [...] Μπορεί ο καθένας να είναι ότι θέλει, αυστηρά όμως στη κρεββατοκάμαρα του. Δεν μπορώ να ανεχτώ τον φασισμό των γκέι , που προσπαθούν με κάθε τρόπο (και τη βοήθεια δυστυχώς δημάρχων και άλλων δημόσιων λειτουργών),να επιβάλλουν στη κοινωνία μας την διαφορετικότητα τους.

  1. avatar GiannisAGiannis

   Εσύ δηλαδή ό,τι κάνεις με το ταίρι σου το κάνεις μόνο στην κρεβατοκάμαρα; Δηλαδή η ερωτική/αισθηματική/μη πλατωνική σχέση μεταξύ δύο ατόμων εκφράζεται μόνο μέσω του σεξ;

   1. avatar gismo

    Το τί κάνω και πού το κάνω εγώ με το ταίρι μου, το οποίο για να μην παρεξηγηθώ είναι γένους θηλυκού, αφορά μόνο εμένα και κανέναν άλλο. Όσο για τις πλατωνικές σχέσεις, δεν νομίζω οτι επιβάλεται να είναι και ομοφυλοφιλικές!!

    1. avatar GiannisAGiannis

     Κι όμως δεν αφορά μόνο εσένα και το ταίρι σου, επειδή θα βγεις συχνά σε κοινή θέα για φαγητό, ποτό, βόλτα στην παραλία χεράκι χεράκι, αγκαλιά σε ένα παγκάκι στο πάρκο και φιλιά κτλ κτλ. Αυτά που περίγραψα, σύμφωνα με τα λεγόμενα σου αν τα κάνει γκέι ζευγάρι θα σε αηδιάσει. Δεν είναι δικαίωμα τους όμως να εκφράζουν την αγάπη τους και με αυτό τον τρόπο. Μόνο στο κρεβάτι να την εκφράζουν;

     1. avatar gismo

      Με αυτά που γράφεις συμπεραίνω ότι δεν ζείς στη πραγματικότητα. Μου συγκρίνεις ένα ανδρόγυνο που περπατάει χέρι-χέρι ή φιλιέται με δύο ''αγοράκια'' που κάνουν τα ίδια πράγματα στο δρόμο!! Μην μπλέκεις τις βούρτσες με τις [...], για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Δεν θα κάνετε τα πάντα ίσωμα για να επιβάλετε την διαφορετικότητα σας. Ήμαρτον επιτέλους!!!

     2. avatar GiannisAGiannis

      Συγκρίνω εντελώς όμοια πράγματα, δύο άνθρωπους που αγαπιούνται. Εσύ που λες ας κάνουν ότι θέλουν μόνο στο κρεβάτι τους είσαι εκτός πραγματικότητας, θεωρώντας πως η αγάπη δύο ανθρώπων εκφράζεται μόνο στο κρεβάτι. Αν δεν το πιστεύεις αυτό τότε συμφωνείς πως τους καταπιέζεις με την άποψη σου, μη επιτρέποντας τους να εκφράσουν τον έρωτα τους όπως τον εκφράζεις εσύ ο ετερόφιλος. Το ότι για χρόνια ήταν καταπιεσμένοι και δεν τους έβλεπες στο δρόμο για να συνηθίσεις αυτή την εικόνα δεν σημαίνει πως δεν υπήρχαν γκέι ανέκαθεν. Και μην αρχίσουμε για το τί είναι φυσιολογικό, γιατί θα καταλήξουμε πως πρέπει να πετάξουμε τα ρούχα μας και να σκαρφαλώσουμε στα δέντρα και να πετάμε κόπρανα ο ένας στον άλλο.

  2. avatar Αρίστος

   Φασισμό των γκέι; Αυστηρά στην κρεβατοκάμαρα τους; Μάλλον για φασισμό της κοινωνίας εναντίον των ομοφυλοφίλων θες να πεις. Ξύπνα φίλε, δε ζούμε στο Ιράν. Κοίταξε λίγο τις ομοφοβικές σου αντιλήψεις και δέξου τον κόσμο όπως είναι.

   1. avatar gismo

    Ευτυχώς για σένα και για τις απόψεις σου που δεν ζούμε στο Ιράν, γιατί προφανώς γνωρίζεις ότι ή δεν θα τολμούσες να εκδηλωθείς ή θα ήσουν ήδη μακαρίτης. Το να μην προκαλείς τους άλλους είναι δείγμα παιδείας και πολιτισμού, πράγμα που προφανώς στερείσαι εσύ και οι όμοιοι σου. Άλλωστε δεν νομίζω ότι γίνονται παρελάσεις φυσιολογικών.... Εκτός αν θεωρείς οτι άλλαξαν τα πράγματα και πρέπει όποιος είναι straight να αισθάνεται ομοφοβικός και να απολογείται για τη φυσιολογικότητα του!!!

    1. avatar Αρίστος

     Φίλε Gismo:
     Όταν ένας άνθρωπος κάνει διακρίσεις και περιθωριοποιεί, υβρίζει και γενικά μειώνει ομοφυλόφιλα άτομα με αφετηρία τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις είναι ομοφοβικός. Τόσο απλά. Το τι είναι φυσιολογικό για τον καθένα είναι υποκειμενικό. Το ότι σε προκαλούν οι παρελάσεις είναι δικό σου πρόβλημα, ο σκοπός τους είναι η αφυπνίση της κοινωνίας και ο περιορισμός της περιθωριοποίησης και των διακρίσεων εις βάρος αυτών των ανθρώπων. Η προτίμηση του καθένα πρέπει να είναι σεβαστή, αυτό είναι δείγμα πολιτισμού και παιδείας. Όπως επίσης και ο σεβασμός στο δικαίωμα της διαδήλωσης και της ελευθερίας του λόγου, και αυτό είναι δείγμα πολιτισμού. Δε χρειαζεται να απολογηθεί κανείς για καμία προτίμηση του. Άσε ρε συ τους ανθρώπους να ζήσουν και να εκφραστούν ελεύθερα.

     1. avatar Arkalos

      Κριμας το ονομα σου ρε!!!Η Ομοφοβια ειναι μια καραμελα δικια σας..Το να μην θελει κανεις τους [...] δεν ειναι περιθωριοποιηση αλλα φυσιολογικοτητα.Η ανωμαλια η δικια σου προσβαλει τα ηθη και τα εθιμα αυτης της κοινωνιας και την ανατροφη των παιδιων μας.
      [...]

     2. avatar Αρίστος

      Διασκεδαστικός φίλε, μπράβο, με έκανες και γέλασα! Βλέπω οι απόψεις σου έχουν ιδιαίτερο βάθος και πλούσιο περιεχόμενο και ξέρεις να τις τεκμηριώνεις! Εντάξει θέλει πολύ σκέψη το επιχείρημα: "εγώ φυσιολογικός, εσύ ανώμαλος" αλλά μάλλον είναι ό,τι καλύτερο μπορώ να περιμένω από σένα. Παρεμπιπτόντως η ομοφοβία δεν είναι καραμέλα κανενός, είναι λέξη και υπάρχει στο λεξικό! Περιγράφει δε πολύ εύστοχα την εχθρική αποδοκιμασία και μισαλλοδοξία που εκφράζεις ενάντια στο ομοφυλόφιλο κομμάτι της κοινωνίας. Η μισαλλοδοξία δεν είναι κάτι καλό και ελπίζω να μην είναι κομμάτι της ανατροφής των παιδιών αυτής της κοινωνίας που υποτίθεται ότι προσβάλλω. Προφανώς σου άρεσε και το όνομα Αρίστος, σε ευχαριστώ. Και εσύ έχεις ωραίο όνομα και πως να το διατυπώσω, ιδιαίτερα εύηχο: Άρκαλος. Καλό βράδυ φίλε Άρκαλε.

     3. avatar gismo

      Απ' ότι βλέπω, δεν έχεις αφήσει ασχολίαστο τίποτα , παρόλο που σ' εχουν φλομώσει στις αρνητικές. Αυτό απλά αποδεικνύει οτι προσπαθείς να περάσεις -επιβάλεις τις απόψεις σου σε ανθρώπους που δεν φαίνεται να τις ασπάζονται. 'Άλλο ένα δείγμα του φασισμού των γκέι . Και προφανώς, επειδή έχεις μπερδευτεί, δεν με ενοχλούν οι γκέι ώς άτομα (έχω κάποιους γνωστούς που έμαθα μετά απο αρκετά χρόνια ότι είναι γκέι, διότι δεν έδωσαν ποτέ δικαίωμα , ούτε προκαλούσαν με τη συμπεριφορά τους), με ενοχλεί ότι περιφέρουν και επιδεικνύουν τη διαφορετικότητα τους τόσο αισχρά, που προκαλούν αηδία.
      Δεν δέχομαι τον όρο ομοφοβικός ή ρατσιστής, διότι δεν είμαι. Είμαι ένας φιλήσυχος άνθρωπος, με αρχές (δεν ξέρω αν σου λέει κάτι αυτή η λέξη), που δεν προκαλεί και απαιτεί να μην τον προκαλούν. Αυτά και τέλος η συζήτηση απο μεριάς μου, δεν αξίζει να ασχοληθώ περεταίρω.

     4. avatar Dim Kent

      Ναι, καλύτερα σταμάτα γιατί επιδιώκεις κράξιμο. ΑΝ έχεις ΙΧΝΟΣ αξιοπρέπειας, κάτι που είναι κενό αέρος στο συνονθύλευμα αυτό (το έγραψα σωστά αυτή την φορά για να μην γκρινιάζεις μιας κι είναι επίσης στην φύση σας η γκρίνια και η κατινιά), τότε σταμάτα. Αλλά ποιος έχασε την αξιοπρέπεια για να την βρείτε "εσείς"...

    2. avatar Dim Kent

     Όλο το συνοθύλευμα "pride" διακατέχεται από απίστευτο φασισμό και κόμπλεξ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ! Και δε πα να λέτε ότι θέτε!

     1. avatar Αρίστος

      Αγαπητέ Dim Kent, πρώτον η λέξη είναι συνονθύλευμα όχι "συνοθύλευμα". Απλές λεξούλες την άλλη φορά, απλές...

     2. avatar Dim Kent

      Ξέρω πως γράφεται φίλε μου, απλά ο δαίμων του πληκτρολογίου! Από μόρφωση μια χαρά τα πάμε. Αγγλία το πτυχίο, Αμερική το master. Έχεις τίποτα να μου πεις για αυτό που είπα ετεροφοβικέ τύπε?

     3. avatar Αρίστος

      Έλα Μήτσο από το Kent: το "?" είναι σημείο στίξης της Ελληνικής γλώσσας; Μάλλον θα είναι κατάλοιπο των λαμπρών σπουδών σου σε Αγγλία και Αμερική!

     4. avatar Αρίστος

      Όχι τίποτα, τι να πω; Είσαι τέρας μορφώσεως. Φαντάζομαι στην Αγγλία και στην Αμερική είχες και τη δυνατότητα να αναπτύξεις και το Ελληνικό σου λεξιλόγιο. Καλλιεργημένος δεν έγινες μια φορά. Πάντως έχω μείνει άναυδος, πτυχίο στην Αγγλία και μάστερ στην Αμερκή. Πρέπει να είσαι ο μόνος παγκοσμίως! Πώς και δε σπούδασες στην Ελλάδα;

     5. avatar LooL

      Απο μορφωση μια χαρα το πας? Εσυ? ΧΑΧΑΧΑΧ. Πηρες ενα πτυχιο απο την αγγλια οπως τοσοι αλλοι που απετυχαν στις πανελλαδικες και νομιζεις οτι καθαρισες τωρα, εισαι πλεον μορφωμενος. Απο αυτα που λες φαινεται ποσο μορφωμενος εισαι οχι απο ενα χαρτη αγγλομαθειας που εχεις. Όλο το συνοθύλευμα "pride" διακατέχεται από απίστευτο φασισμό και κόμπλεξ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ! Και δε πα να λέτε ότι θέτε!. πωωωω ρε δικε μου τι τερας μορφωσεως εισαι εσυ? τελεια και παυλα και δε πα να λεμε οτι θελουμε οι αλλοι. Ειπες την ανοησια σου, ενεργοποιησες τα caps lock για να βαλεις τη τελεια σου και ΤΕΛΟΣ. Ο Dim με το πτυχιο απο την αγγλια ΜΙΛΗΣΕ....Δε πα να λεμε οτι θελουμε οι αλλοι.

     6. avatar Dim Kent

      Εσύ βάλε και κανέναν τόνο. Άντε τυχερούλη, κατάργησαν και το πολυτονικό σύστημα κι έτσι θα το μάθεις κάπως πιο εύκολα 🙂

     7. avatar Αρίστος

      Έλα ρε Dim Kent, πες μας, πώς και έφυγες από την Ελλάδα να σπουδάσεις; Έλα πες μας...

     8. avatar Dim Kent

      Ναι, ακριβώς. Βούλωσέ το και μάθε τίποτα 🙂 Με Πανελλήνιες δεν ασχολήθηκα ποτέ, ούτε με Ελληνικά πανεπιστήμια που είναι τσιφλίκια πολιτικών σκοπιμοτήτων. Εσυ δυστυχώς δεν σπούδασες, δεν πειράζει, δεν γίνεται να σπουδάσουν όλοι. Αλλά δεν χρειάζεστε να γίνεστε και ρεζίλια και κομπλεξικοί με μορφωμένους ανθρώπους. Ξυδάκι λοιπόν και ζουμί από λάχανο και στους δυο σας 🙂
      Το πρόβλημα είναι ότι οι μορφωμένοι έχουν κάποια αμφιβολία για αυτά που λένε. Οι αμόρφωτοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση! Look in the mirror και άντε γεια! Αρκετά ασχολήθηκα κιόλας 🙂

     9. avatar Αρίστος

      Μετάφραση: Δεν πέρασα στις πανελλήνιες ή δεν είχα ποτέ τους βαθμούς για να δώσω με αξιώσεις και ο μπαμπάς και η μαμά με έστειλαν στο σπουδαίο πανεπιστήμιο του Kent. Εκεί πλήρωσα και πήρα ενα πτυχίο και τώρα είμαι μορφωμένος. Δεν ξέρω αλλά θα υποθέσω οτι εσείς είστε αμόρφωτοι και αποτυχημένοι. Κρίμα που δε θα ασχοληθείς άλλο ρε Μήτσο, μας διασκεδάζεις! Ζουμί από λάχανο; Δεν παίζεσαι φίλε!

     10. avatar Αρίστος

      Απίστευτο σχόλιο! Και προφανώς στην Αγγλία και την Αμερική καλλιέργησε τα Ελληνικά του...

 18. avatar savvas

  Ας κάνουμε λοιπόν μια υπόθεση πως όλα είναι φυσιολογικά,δηλ. να φιλιούνται δυο άνδρες στον δρόμο ,να αγκαλιάζονται ερωτικά δυο γυναίκες ,να γίνονται οι άνθρωποι τρανσέξουαλ και να έχουν μούσια και στήθος και να υιοθετούνται παιδιά από ομοφυλοφιλικά ζευγάρια.Ακριβως με τον ίδιο τροπο θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε ως κοινωνία μετά το δικαίωμα αυτοδιάθεσης και των ανθρώπων που θα θέλουν να βγουν γυμνοί στον δρόμο,να αυνανίζονται δημοσίως ,να αφοδεύουν στην πλατεία σε δημόσια θέα ,να καπνίζουν μαριχουάνα,να τρυπιούνται οι τοξικομανείς και να επιδειδονται σε πράξεις σεξ τα ερωτευμένα ζευγαράκια δημοσίως. ΠΡΟΣΕΞΤΕ λοιπόν τώρα το κοινό στοιχείο στα παραπάνω.ΔΕΝ ενοχλείτε η ελευθερία του άλλου ....άρα όλα φυσιολογικά;Νομίζω πως όχι.Φθανει να αποκαλούμε την αρμονία στερεότυπο ,φθάνει να αποκαλούμε την ομορφιά στερεότυπο ,φθάνει να μετατρέπουμε ότι καλό έχουμε σε κλισέ.Ο ΚΑΘΕΝΑς ας είναι διαφορετικός είναι δικαίωμα του,όπως αντίστοιχα είναι δικαίωμα των υπολοίπων να προστατεύσουν την χάρη την αρμονία την ομορφιά.

  1. avatar Αρίστος

   Μα σκέψου λίγο τι γράφεις. Δε μιλάμε ούτε να επιτρέπουμε σαν κοινωνία τον κόσμο να αφοδεύει, ούτε να αυνανίζεται, ούτε να επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις δημοσίως. Αν δυο άνδρες δώσουν ένα απλό φιλί η δυο γυναίκες κρατιούνται αγκαλιά σε μια παραλία γιατί αυτό προσβάλλει την αισθητική σου; Γράφεις για αρμονία και ομορφιά, πράγματα ξεκάθαρα υποκειμενικά. Δεν μπορείς να αιτιολογήσεις ούτε να δικαιολογήσεις τις ομοφοβικές σου αντιλήψεις. Και εδώ μιλάμε για ένα καλόγουστο βιντεάκι, που δεν περιέχει κανένα από τα στοιχεία προσβολής της δημοσίας αιδούς που περιγράφεις. Μάλλον δεν τα σκέφτηκες πολύ αυτά που έγραψες αγαπητέ φίλε.

   1. avatar savvas

    Αφού τοποθέτησε έτσι ναι θα συμφωνήσω μαζί σου...φαίνομαι ομοφοβικός,ποιος εγώ;;;;;θα τρελαθώ .Περιγραφοντας τόσο σοφτ εικόνες δεν ενοχλείτε βεβαίως κανείς απλά φέρνεις την συζήτηση στα μέτρα που εσύ θέλεις.Αφου λοιπόν η ομορφιά και αρμονία είναι αμιγώς υποκειμενικές έννοιες τότε μάλλον λάθος όλοι συμφωνούμε στο ότι η Αφροδίτη της Μήλου είναι όμορφη και ο κουασιμοδος άσχημος.Μα είναι δυνατόν....

    1. avatar Αρίστος

     Ωραία ας περιγράψουμε πιο σκληρές εικόνες και εδώ θέλω να απαντήσεις φίλε Σάββα: σε μια παραλία ένα ετεροφυλόφιλο ζευγάρι κάνει σεξ και στην ίδια παραλία μια άλλη βραδιά ενα ομοφυλόφιλο ζευγάρι κάνει σεξ. Για μένα και τα δυο ζευγάρια προσβάλλουν εξίσου τη δημόσια αιδώ επιδιδόμενα σε ερωτικές πράξεις σε δημόσιο και κοινόχρηστο χώρο. Για σένα, ισχύει το ίδιο; Αν ναι, τότε όντως δεν είσαι ομοφοβικός. Για απάντησέ μου σε παρακαλώ: ποιό ζευγάρι προσβάλλει τη δημόσια αιδώ περισσότερο;

     1. avatar savvas

      Σαφέστατα προσβάλουν και οι μεν και οι δε ....σαφέστατα.Αυτο ακριβώς ήταν το νόημα αυτόν που είπα ,πως κάθε πράξη συνουσιασμου ,ένθερμων εκδηλώσεων ,υπερβολών και χυδαιότητας προσβάλει τα δημόσια ήθη .Φιλικα και καθόλου μια καθόλου ομοφοβικά λέω αυτά που νιώθω.

     2. avatar Αρίστος

      Παρεμπιπτόντως δεν τον έχω δει τον Κουασιμόδο. Εσύ που τον είδες τον Κουασιμόδο; Το ξέρεις ότι είναι προϊόν μυθοπλασίας ε; Απλά σε ενημερώνω.

  2. avatar TiEipesTwra

   Το δικαίωμα της σεξουαλικής αυτοδιάθεσης είναι το δικαίωμα κάποιου να αποφασίσει για τον εαυτό του τι φύλο είναι.
   Όλα τα φύλα είναι ίσα απέναντι στο νόμο και έχουν τα ίδια δικαιώματα.
   π.χ. στη Νέα Υόρκη υπάρχει δικαστική απόφαση ότι εφόσον είναι νόμιμο ο άνδρας να κυκλοφορεί χωρίς μπλούζα πάνω, το ίδιο και η γυναίκα.

   Τώρα τι νόμους θα πάρει η κοινωνία στο μέλλον δεν έχει σχέση με το δικαίωμα της σεξουαλικής αυτοδιάθεσης.

   Δεν μπορείς να συνδέεις μελλοντικές συμπεριφορές της κοινωνίας με τον σεβασμό στη σεξουαλική αυτοδιάθεση. Κάποιος λαϊκιστής θα μπορούσε να πεί ότι η μη ψήφιση θα οδηγούσε αντίστοιχα στον απόλυτο έλεγχο της κυβέρνησης της προσωπική ζωής και σε καταστάσεις " μεγάλο αδελφό".

   1. avatar Ειμαι Ειμαι

    ρε φίλε μου δεν απασχολεί τίποτα άλλο τους ανθρώπους αλλά το Κρεβάτι τους ?

    1. avatar TiEipesTwra

     Ναι. Φαντάσου ότι δεν έχουν το δικαίωμα να εκφράσουν αυτό που είναι στο κρεβάτι τους, στο σπίτι τους, στο δρόμο τους, στη γειτονιά τους. Όπως το εκφράζουν όλοι οι υπόλοιποι.
     Αυτό είναι το πρόβλημα, παλεύουν για δικαιώματα που για εμάς είναι αυτονόητα.

 19. avatar achιlles

  καλα η συντροφικοτητα αφορα μονο τος ομοφυλοφιλους !!!!και η περηφανια ???ΟΛΟ ΒΛΑΚΕΙΕΣ !Ας κανει ο καθενας οτι θελει και ας μη το διαλαλει !!!Αλλα ειναι ολο επιδειξη οι ομοφυλοφιλοι....

  1. avatar TiEipesTwra

   Αυτό το απλό που λες να κάνει ο καθένας ότι θέλει και να μην το διαλαλεί. Αυτό δεν έχουν αυτοί οι άνθρωποι.
   Πράγματα που για εμάς είναι αυτονόητα π.χ. να πιαστείς χερι χέρι με το σύντροφο σου, για αυτούς ΔΕΝ είναι. Παλεύουν για τα αυτονόητα.
   Δεν μοστράρουν τον τρόπο ζωής τους ούτε τον "διαφημίζουν", αγωνίζονται να έχουν τα ίδια δικαιώματα με όλους.

 20. avatar Θάνος

  το δικό μου σχόλιο κόπηκε χωρίς να βρίζει ή να προσβάλλει κανένα. Πρέπει προφανώς να δεχτώ ότι οι δημοσιογράφοι; που ελέγχουν τα σχόλια δεν είναι μόνο άντρες και γυναίκες.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει