Το newsbeast.gr, το τέρας των ειδήσεων, είναι στον αέρα από τις 21 Ιουνίου. Σε λιγότερο από ένα μήνα κατόρθωσε να προσελκύσει το ενδιαφέρον 100.000 επισκεπτών. Το newsbeast.gr ευχαριστεί όλους όσοι το έχουν εμπιστευτεί μέχρι σήμερα και δεσμεύεται ότι μέσα στις επόμενες ημέρες να αναβαθμίσει ακόμη περισσότερες τις υπηρεσίες του.

Συγκεκριμένα, θα υπάρχει η δυνατότητα άμεσου σχολιασμού των άρθρων, ενημέρωση για τις καιρικές συνθήκες σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, διαγωνισμοί με πλούσια δώρα, όπως iPhone και iPad, δημοσκοπήσεις για θέματα επικαιρότητας, ενημέρωση για θέματα που σας ενδιαφέρουν μέσω newsletter και πολλές ακόμη υπηρεσίες.

Όσο γι’ αυτούς που θέλουν να είναι όλη την ημέρα σε επαφή με την επικαιρότητα, και όχι μόνο, το newsbeast.gr θα έχει πολύ σύντομα εφαρμογή για το iPhone και το iPad, όπως επίσης και ειδική έκδοση για τις υπόλοιπες συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Η αναβάθμιση δεν θα αφορά μόνο στο λειτουργικό κομμάτι αλλά και το περιεχόμενο, το οποίο θα εμπλουτιστεί ακόμη περισσότερο με ενδιαφέροντα θέματα και αποκαλύψεις που θα δημιουργήσουν αίσθηση. Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και σας υποσχόμαστε πολύ περισσότερα πολύ σύντομα.

Το τέρας των ειδήσεων