Χάνει τα πάντα σιγά σιγά ο Mel Gibson. Ένα site δημοσίευσε ένα ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο υποτίθεται ότι ακούγεται η φωνή του Mel να καβγαδίζει με την πρώην σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του Oksana Grigorieva να της μιλάει με χυδαίο τρόπο και πάνω στο καβγά να χρησιμοποιεί ρατσιστικές εκφράσεις.

Λίγο μετά από την δημοσίευση του video ο μάνατζερ του αλλά και η εταιρία που συνεργαζόταν μαζί του αποφάσισαν να τον εγκαταλείψουν. Προφανώς δεν θέλουν να συνδεθούν τα ονόματά τους με όλα αυτά αλλά και όσα θα ακολουθήσουν.

Μόνος λοιπόν ο Mel αλλά η υπόθεση δεν τελειώνει εδώ διότι δεν έχει αποδειχθεί ότι είναι αυτός που μιλάει στη κασέτα και ο ίδιος έκανε μήνυση στη Grigorieva για συκοφαντική δυσφήμηση.

Μάλλον όμως ο Μel οδεύει προς την καταστροφή.Βέβαια ο αγαπημένος μας ηθοποιός είχε χάσει και στο παρελθόν συνεργάτη του λόγω ρατσιστικής συμπεριφοράς.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο κάνει σεξιστικά σχόλια, απειλεί και χρησιμοποιεί έντονα ρατσιστικές εκφράσεις. Σίγουρα  δεν είναι αυτό το προφίλ που θα ήθελε να βγάλει προς τα έξω αλλά απ’ οτι φαίνεται λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο.

Ακούστε τι είπε (μάλλον) ο αγαπημένος μας ηθοποιός.