Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένος ο Πασχάλης και η συζήτηση κάποια στιγμή έφτασε στο «στιγμιαίο λάθος», την απιστία που απασχόλησε για αρκετό καιρό την επικαιρότητα. Ο τραγουδιστής μάλιστα υπογράμμισε πως μετά την συνεύρεση συνέβησαν πολλά πράγματα και επί 15 χρόνια αναφέρονται μόνο σε αυτό.

«Εκείνη τη στιγμή θα ήθελα να μην την είχα διαπράξει. Μία στιγμή επιπολαιότητας. Στιγμή. Ονομάστηκε και στιγμιαίο λάθος, όχι φυσικά το παιδί, η στιγμή. Ήταν ένα στιγμιαίο λάθος η συνεύρεση, δεν είπα “στιγμιαίο λάθος” το παιδί, που το βάφτισαν οι δημοσιογράφοι εκείνη την εποχή. Αυτό ήταν της εποχής εκείνης, της κακής δημοσιογραφίας.

Ήταν πραγματικά μια στιγμή που δεν την μέτρησα σωστά. Ήταν μια στιγμιαία επιπολαιότητα ρε παιδί μου. Αυτό “βαφτίστηκε” έτσι, “στιγμιαίο λάθος”, και μέχρι σήμερα με ακολουθεί, αν είναι δυνατόν. Για ποιο λόγο; Επειδή είπα ότι ήταν ένα λάθος μου η συνεύρεση αυτή; Τι δεν καταλαβαίνω καλά;», αναρωτήθηκε μεταξύ άλλων ο Πασχάλης.

«Μετά τη συνεύρεση συνέβησαν πολλά πράγματα. 15 χρόνια μιλάμε γι’ αυτό», πρόσθεσε ο Πασχάλης.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.