Μέσω του προσωπικού του blog, ο Νίκος Μουρατίδης αναφέρθηκε στην υγεία του Δάκη. Όπως έγραψε ο δημοσιογράφος, η κατάσταση του τραγουδιστή είναι «μη αναστρέψιμη» και πως είναι «χάλια». Όπως έχει κάνει γνωστό ο ίδιος ο Δάκης είχε βρεθεί αντιμέτωπος με τον καρκίνο πριν λίγα χρόνια, και όταν ο Νίκος Μουρατίδης έκανε την συγκεκριμένη ανάρτηση, οι θαυμαστές του ανησύχησαν.

Ο Νίκος Μουρατίδης, επανήλθε με νέο κείμενο στον προσωπικό του ιστολόγιο και έβαλε τα πράγματα στη θέση του καθώς όπως ανέφερε, ο Δάκης τον πήρε τηλέφωνο. Ο δημοσιογράφος, στο κείμενο του, εξήγησε πως αρχικά έλαβε γραπτό μήνυμα από έναν φίλο του που αναφερόταν στην κατάσταση υγείας του Δάκη γεγονός που τον τάραξε. Στην συνέχεια όμως, και μετά το κείμενο του και την ανησυχία που δημιουργήθηκε στον καλλιτεχνικό κόσμο για την κατάσταση υγείας του Δάκη, ο ίδιος του τηλεφώνησε και του εξήγησε πως το καλοκαίρι, είχε πάει καλεσμένος σε κάποιο κανάλι. Εκεί «κόλλησε» ένα μικρόβιο από το air condition το οποίο του επηρέασε το αναπνευστικό με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μιλήσει αλλά και φάει.

Ο Δάκης στην συνέχεια, σύμφωνα με το κείμενο του Νίκου Μουρατίδη, μπήκε στο νοσοκομείο, επειδή συγχρόνως κάνει και χημειοθεραπείες, και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έχει πειραχτεί το πάγκρεας.

Η νοσηλεία του σε συνδυασμό με το ότι για μεγάλο διάστημα δεν μπορούσε να μιλήσει, οδήγησε πολλούς να βγάλουν συμπεράσματα για την κατάσταση της υγείας του. Ευτυχώς όμως, τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως είχαν ενημερώσει αρχικά τον Νίκο Μουρατίδη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.