Το μηδέν με το οποίο βαθμολόγησε η Μαρία Μπακοδήμου την Μάρα Μεϊμαρίδη στο «Just 2of Us» είχε εκνευρίσει μεταξύ άλλων, και την Κατερίνα Καινούργιου η οποία μπορεί να μην αναφέρθηκε ονομαστικά στην κριτή του show αλλά τη φωτογράφησε στα λεγόμενα της.

Το πρωί της Δευτέρας, η Κατερίνα Καινούργιου, θέλησε να ζητήσει συγγνώμη δημόσια από τη Μαρία Μπακοδήμου για τα όσα είχε αναφέρει.

«Επειδή την προηγούμενη εβδομάδα στεναχωρήθηκα με την κριτική στην κυρία Μάρα που την αγαπάω πάρα πολύ και μέσα από την εκπομπή μου ίσως ήμουν λίγο σκληρή με τη Μαρία. Χωρίς να πω το όνομά της, το υπονόησα. Με είχε πιάσει ο Νίκος να μου πει ότι στεναχωρήθηκε αλλά και η ίδια με πολύ γλυκό τρόπο μου είπε ‘με στεναχώρησες με αυτό που είπες την περασμένη εβδομάδα. Μου φάνηκε σαν να έχεις κάτι μαζί μου. Ένιωσα αδικημένη και στεναχωρήθηκα από το σπίτι μου» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ειλικρινά να πω μία συγγνώμη και παρόλο που ήμασταν μαζί μετά πήγαμε και στα μπουζούκια με την Μαρία περάσαμε τέλεια, όμως ένιωσα ότι την αδίκησα πραγματικά βλέποντας ξανά το βίντεο. Το έκανα με την καρδιά μου για την κυρία Μάρα, αλλά ίσως να ήμουν λίγο άδικη με τη Μαρία. Αυτό και το κλείνω εδώ. Γιατί μου μίλησε τόσο ωραία, ούτε έκανε κάποια ανάρτηση ούτε πήρε τον Κοκλώνη να πει “γιατί η Καινούργιου τα είπε αυτά” γιατί άλλοι τα κάνουν!» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.