Στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Χρυσοστόμου και αναφέρθηκε στην στιγμή που αποφάσισε να βγάλει εντελώς από τη ζωή του το αλκοόλ. Ο ηθοποιός τόνισε πως την απόφαση αυτή την πήρε όταν τσακώθηκε με έναν καλό του φίλο για τη δουλειά.

«Κάποια στιγμή μάλωσα με κάποιον φίλο μου για δουλειά. Από την μέρα που μαλώσαμε σταμάτησα να πίνω αλκοόλ» ανέφερε ο Γιώργος Χρυσοστόμου ενώ πρόσθεσε πως: «Τώρα μιλάμε και κάθε χρόνο γιατί έχουμε επέτειο, το γεγονός αυτό έχει καταγραφεί σαν κάτι θετικό. Εγώ έφταιγα. Εκείνη την ώρα που τσακωθήκαμε δεν ήθελα να πιω και πήγα σπίτι».

Ο ηθοποιός πρόσθεσε ότι: «Το αλκοόλ δεν ήταν πρόβλημα, δεν πήγα στο ΚΕΘΕΑ, απλά είπα πώς κάποια στιγμή αυτό πρέπει να το σταματήσω, όπως κάποιος κόβει το κρέας. Είχε αρχίσει να μου δημιουργεί εκνευρισμό. Το αλκοόλ μπαίνει μετά από μια παράσταση γιατί δεν υπάρχει ενδιάμεση περιοχή για να ηρεμήσει ένας ηθοποιός μετά την υπερένταση στην οποία εκτίθεται. Το ότι εκτίθεσαι σε πολύ κόσμο αυτό ψυχικά είναι βάρβαρο. Οι πρώτες μέρες χωρίς αλκοόλ ήταν υπέροχες, μετά το τρίμηνο άρχισε να ζορίζει, αλλά τότε είχε έρθει ο κορονοϊός».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.