Για τον σάλο που προκλήθηκε από τη χονδροφοβική ανάρτησή του και έπειτα την απόπειρα αυτοκτονίας του, μίλησε ο Τάσος Ξιαρχό, που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε, αφού πήρε χάπια για να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο χορογράφος διέγραψε όλες τις αναρτήσεις του στο Instagram και μίλησε γι’ αυτή του την απόφαση στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα. «Θεώρησα ότι είναι ωραία αρχή για να μηδενίσω το προφίλ μου. Έχω μόνο την τελευταία φωτογραφία που είναι μια ωραία ανάρτηση και ένα ωραίο τραγούδι και επειδή είχα κάποια posts με κάποιους ανθρώπους που με είχαν κατηγορήσει και είπαν πράγματα για εμένα, είπα να τα σβήσω όλα και να ξεκινήσω κάτι από την αρχή. Να μη μου θυμίζει το παρελθόν. Δεν είναι κάτι σημαντικό. Ήταν της στιγμής» εξήγησε.

Ερωτηθείς αν αισθάνθηκε ότι τον πρόδωσαν κάποιοι από τους φίλους του, ο Τάσος Ξιαρχό είπε: «Δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω. Ήθελα εγώ να τα σβήσω για να νιώθω ανακουφισμένος».

«Κάνω ένα ωραίο ξεκαθάρισμα για να μπορέσω να έχω κι εγώ το μυαλό μου καθαρό και να πορευτώ από αύριο και να διορθώσω τα λάθη μου και να δω τι είναι σωστό και τι όχι» συνέχισε ο χορογράφος.

Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας του, ο Τάσος Ξαρχιό απαντά: «Είμαι σπίτι. Είμαι αρκετά καλά και στην υγεία μου γιατί έκανα αρκετές πλύσεις στομάχου. Τώρα είμαι πιο καλά. Πήγα σήμερα στο νοσοκομείο για να κοιτάξω τα ζωτικά όργανά μου. Είμαι μια χαρά τώρα».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.