Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται εδώ και λίγες μέρες η Δήμητρα Αλεξανδράκη, που αναμένεται να πάρει σήμερα εξιτήριο. Μαζί με τον γιατρό της Σωτήρη Αδαμίδη μίλησαν στην εκπομπή Super Κατερίνα για την κατάσταση της υγείας της.

«Πρόκειται για μία πολύ σοβαρή λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος αυτό που λέμε πυελονεφρίτιδα. Είναι πολύ συχνή περίπτωση και απειλεί μέχρι και την υγεία του νεφρού αν δεν το προσέξει κανείς. Είναι τόσο έντονα τα συμπτώματα που μας ήρθε η Δήμητρα αλλά και άλλα άτομα που μας έρχονται με αυτή τη λοίμωξη. Οι ενοχλήσεις ήταν έντονες», είπε μεταξύ άλλων ο γιατρός.

«Εγώ δεν πάω εύκολα στο νοσοκομείο. Παρέλυσα από τη δεξιά μου πλευρά. Δεν μπορούσα να πατήσω το δεξί μου πόδι από τον πόνο στο νεφρό. Ανέβασα πυρετό μέχρι 39,6» είπε και δάκρυσε on camera λέγοντας ότι δεν ήθελε να τη δει έτσι ο κόσμος.

«Σε λίγο βγαίνω από το νοσοκομείο αλλά θα συνεχίσω τη θεραπεία από το σπίτι. Δεν έχει τελειώσει όλο αυτό», είπε στη συνέχεια. «Χρειάζεται δύο εβδομάδες προσοχή» ανέφερε ο γιατρός της.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.