Ο Κιάνου Ριβς έχει τη φήμη πως είναι ένας από τους καλύτερους τύπους του Χόλιγουντ. Οι συμπρωταγωνιστές του και οι σκηνοθέτες με τους οποίους συνεργάστηκε συχνά πυκνά αποκαλύπτουν ιστορίες της γενναιοδωρίας του και της καλής συμπεριφοράς του.

Πρόσφατα για παράδειγμα οι paparazzi τον τράβηξαν φωτογραφίες τη στιγμή που βοηθούσε τους υπαλλήλους στο σετ της ταινίας John Wick 4 να μεταφέρουν βαρύ εξοπλισμό. Έκανε, όμως, ακόμη μια κίνηση όπως αποκάλυψαν οι κασκαντέρ που τον ντουμπλάρουν στα επικίνδυνα γυρίσματα της ταινίας: ένα δώρο αξίας 10.000 δολαρίων. Πρόκειται για δυσεύρετα ρολόγια Rolex που έχουν μια ξεχωριστή χάραξη αφιερωμένη στον καθένα τους προσωπικά. Τα δώρα πήγαν στους Μπρους Λι Κονσέπσιον, Τζέρεμι Μαρίνας, Ντέιβ Καμαρίγιο και Λι Κιάνγκ.

Πριν από μερικές ημέρες κάποιοι από αυτούς μοιράστηκαν την ιστορία μέσω των social media. «Το ότι έδωσε στους κασκαντέρ του και φίλους αυτά τα ξεχωριστά ρολόγια είναι μια εξαιρετική κίνηση», έγραψε ένας από τους κασκαντέρ. Στο πίσω μέρος χαράχθηκε το όνομα του κάθε παραλήπτη και η φράση «Thank you, Keanu JW4 2021», δηλαδή «Σ’ ευχαριστώ, Κιάνου» και έπειτα είναι τα αρχικά της ταινίας και το έτος των γυρισμάτων.

Ο Ριβς αναμφίβολα είναι ικανοποιημένος με τη δουλειά που έκαναν οι άνθρωποι που τον… υποδύονται. Γιατί οι δημιουργοί του περηφανεύονται πως οι σκηνές είναι γυρισμένες με δύσκολες χορογραφίες και σε απαιτητικές συνθήκες κι όχι απλά σ’ ένα στούντιο και με τη βοήθεια του CGI. Το John Wick είναι ένα από τα πιο πετυχημένα franchises του Χόλιγουντ τα τελευταία χρόνια. Παγκοσμίως έχει τζίρο που αγγίζει τα 600 εκατομμύρια δολάρια με μπάτζετ που πλησιάζει το 1/3. Το 4ο μέρος της σειράς των ταινιών αναμένεται εξίσου συναρπαστικό με τα προηγούμενα τρία, ενώ σύμφωνα με τα ΜΜΕ των Η.Π.Α. σύντομα πρόκειται ν’ αρχίσουν και τα γυρίσματα του 5ου κεφαλαίου της ιστορίας του John Wick.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.