Η τελευταία σύντροφος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, η ηθοποιός Νάντια Μουρούζη, το πρωί της Τετάρτης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα». «Η ζωή ήταν γενναιόδωρη μαζί μου. Μου έτυχαν πολύ καλά πράγματα επαγγελματικά από πολύ μικρή αλλά δεν τα εκτιμούσα πάρα πολύ» παραδέχθηκε η ηθοποιός.

Η Νάντια Μουρούζη μίλησε και για τα τελευταία χρόνια της ζωής του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και τα χαρακτήρισε «δύσκολα». «Τα τελευταία χρόνια της ζωής του ήταν δύσκολα, γενικά με την υγεία του, τα γόνατά του. Εγώ φυσικά και ήμουν εκεί. Δεν μπορώ να εγκαταλείψω έναν άνθρωπο που έχει ανάγκη. Ήταν ένας άνθρωπος πάρα πολύ τρυφερός, δεν φαινόταν αυτό το πράγμα. Ήταν υπερευαίσθητος, με πάρα πολύ χιούμορ, ήταν ένας πολύ χαριτωμένος άνθρωπος», είπε αρχικά η Νάντια Μουρούζη.

Η Νάντια Μουρούζη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Και μπορεί να είχε παχύνει, αλλά εγώ τον έβρισκα όμορφο, είχε εξαιρετικά χαρακτηριστικά, εξυπνάδα. Ήταν ένας άνθρωπος χαρισματικός. Δεν τον παντρεύτηκα τον Δημήτρη. Είχαμε μια διαφορά ηλικίας, ήταν μιας άλλης εποχής, ήταν πάρα πολύ ταυτισμένος με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Δεν με τρόμαζε καθόλου αυτό».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.