Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν, που την οδήγησαν στο να κάνει ψυχοθεραπεία στη μάχη της μα την κατάθλιψη μίλησε η Super Κική.

«Έχω κάνει πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία κι αγαπώ πολύ τον εαυτό μου. Τώρα έχω κριτήρια κι είμαι πολύ προσεκτική στο πόσο θα λερώσω το μέσα μου. Πάλεψα αρκετές φορές με την κατάθλιψη και δεν χρειάστηκε να πάρω φάρμακα. Σε κάτι τέτοια πεισμώνω πολύ με τον εαυτό μου», ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

«Τα περισσότερα σχόλια μίσους που λαμβάνω είναι οκ τώρα αυτή έγινε διάσημη επειδή έχει κάνε φυλακή κι έχει μπλε μαλλιά; Η μεγαλύτερή μου ανάγκη ανέκαθεν ήταν να με αγαπήσει ο κόσμος για αυτό που είμαι. Σε όποια δουλειά πήγαινα, φρόντιζα να μάθουν στην πρώτη εβδομάδα ότι έχω κάνει φυλακή για να μην το μάθουν μετά και με διώξουν. Παρόλα αυτά με έδιωχναν έτσι κι αλλιώς γιατί ο κόσμος έχει ταμπού και λέει κάτσε αυτή μπορεί να μας κλέψει το ταμείο. Σπάνια με εμπιστεύτηκαν εργοδότες για καιρό στις δουλειές τους» συμπλήρωσε η Super Κική.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.