«Γενικώς είναι κάτι που συζητιέται, υπάρχει το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η δουλειά» ανέφερε η Κατερίνα Παπουτσάκη απαντώντας σε ερώτηση αν η σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερα μας χρόνια» θα συνεχιστεί για μια ακόμη τηλεοπτική σεζόν.

«Είναι μια πάρα πολύ ωραία δουλειά μέσα από την οποία εκφραζόμαστε όλοι με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Είμαστε πολύ δυνατή ομάδα και περνάμε πολύ ωραία» πρόσθεσε στην συνέχεια η ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα»

«Η αγάπη δεν γνωρίζει φύλο»

Μιχάλης Οικονόμου και Γιώργος Μακρής υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

Το σχόλιο της Κατερίνας Παπουτσάκη θέλησε η δημοσιογράφος της εκπομπής αναφορικά με το γάμο του Γιώργου Μακρή και του Μιχάλη Οικονόμου οι οποίοι δήλωσαν ανοιχτά ότι υπάρχει θέμα από την πολιτεία ότι δεν μπορούν να κάνουν πολιτικό γάμο οπότε υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης.

«Είναι απαράδεκτο κατά την γνώμη μου, εν έτει 2021 να συμβαίνει αυτό. Η αγάπη δεν γνωρίζει φύλο, δεν έχει τέτοιου είδους όρια. Είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι να είμαστε ελεύθεροι και να κάνουμε αυτό που μας αρέσει και μας αξίζει και να σεβόμαστε και τις ανάγκες μας και τις ανάγκες των άλλων. Ισότητα λοιπόν, και ίση αντιμετώπιση σε όλους τους ανθρώπους» σχολίασε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.