Η Ζωή Δημητράκου και ο σύζυγός της, Θανάσης Πολυχρονόπουλος έγιναν γονείς. Η γυμνάστρια που γνωρίσαμε μέσα από τις εκπομπές και τα ένθετα γυμναστικής στο Mega αλλά και από το περσινό J2US όπου έφτασε μέχρι τον τελικό απέκτησε το πρώτο της παιδί.

Το ζευγάρι ζει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κανείς δεν ήξερε για την εγκυμοσύνη της γυμνάστριας, πέρα από τους συγγενείς και φίλους τους.

Το μωρό είναι αγοράκι και πήρε το όνομα Λεωνίδας όπως αποκάλυψε η ίδια με μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram.

Η γυμνάστρια γέννησε πριν από 20 μέρες.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο δεν φαίνεται το πρόσωπο του μικρού, αλλά μόνο τα πατουσάκια του, τα οποία κρατά τρυφερά ο μπαμπάς του με το ένα χέρι του.

Η ίδια είχε μιλήσει για τον ξαφνικό γάμο της – που έγινε τον Φεβρουάριο φέτος- στο Dot.

«Δεν είχα να προετοιμάσω τίποτα για τον γάμο. Το να συνδεθούν δυο άτομα με τα δεσμά του γάμου είναι πολύ προσωπικό, είναι μεταξύ των δύο. Βγάλαμε φωτογραφίες με τα κινητά μας και είχαμε μαζί 3-4 άτομα. Έτσι θα το κάναμε ακόμα κι αν δεν υπήρχε ο κορονοϊός. Οι γονείς μου δεν ήρθαν γιατί ήταν στη Θεσσαλονίκη αλλά το είδαν μέσω face time. Δεν μπορούν να έχουν παράπονο γιατί κι εκείνοι παντρεύτηκαν στη Γερμανία φορώντας τζιν και με ένα άλλο ζευγάρι που τους πάντρεψε».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.