Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη, στην εκπομπή «Ελένη» ήταν η Αθηνά Οικονομάκου το μεσημέρι της Τρίτης. Η ηθοποιός, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη ψυχοθεραπεία και πόσο τη βοήθησε στη ζωή της ενώ τόνισε πως πλέον δεν θα την άλλαζε με τίποτα στον κόσμο.

«Με τον αδερφό μου έχουμε 7 χρόνια διαφορά. Ήμασταν καλοί μαθητές και οι δύο. Είχαμε τρομερά ανταγωνιστική σχέση και ας είναι μεγαλύτερος. Ήμουν και αγοροκόριτσο! Για να παίζω μαζί του προσπαθούσα να τον ανταγωνισμό. Όταν γεννήθηκα, ο αδερφός μου δεν με ήθελε. Είπε στην μαμά μου να μην με φέρει σπίτι!» ανέφερε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου.

Στην συνέχεια, η ηθοποιός πρόσθεσε πως: «Με πείραζε όλη την ώρα και επειδή ήμουν κορίτσι αντιδρούσα έντονα γιατί με αδικούσε. Κάθε μεσημέρι αναστατώναμε ολόκληρο το σπίτι. Θυμάμαι όλα μου τα παιδικά μου χρόνια με αυτήν την συνθήκη. Ήταν ένα παιχνίδι και για τους δύο».

«Παλεύω για να αποφύγω να μοιάσουν τα παιδιά μου σε μένα και τον αδερφό μου»

Το ότι δεν θέλει, τα παιδιά της να μοιάσουν σε εκείνη και τον αδερφό της ανέφερε η Αθηνά Οικονομάκου στην συνέχεια της συνέντευξής της. «Παλεύω για να αποφύγω να μοιάσουν τα παιδιά μου σε μένα και τον αδερφό μου. Το να διαχωρίζεις τα παιδιά, νομίζω ότι προκαλούν τον ανταγωνισμό. Τα κρατάω και τα δυο αγκαλιά, το προσπαθώ».

Η ψυχοθεραπεία στη ζωή της

«Μέσα από την ψυχοθεραπεία κατάλαβα πολλά για τον εαυτό μου. Πολλοί πιστεύουν πως για να ζητήσεις βοήθεια πρέπει να έχεις κάτι πολύ σοβαρό. Εγώ δεν είχα ποτέ κάτι πολύ σοβαρό. Είχα ψυχολογικά θέματα, που με κρατούσαν πίσω. Κανείς δεν καταλαβαίνει τι σου προσφέρει η ψυχοθεραπεία. Ο δρόμος του καθενός είναι διαφορετικός και ο καθένας έχει άλλες αντοχές, πρέπει να το θες πραγματικά. Όταν όμως το πάρεις απόφαση, τότε τελειώνει το θέμα. Δεν είχα ποτέ την ανάγκη να πάω, απλά πιέστηκα με την δουλειά, έπαθα κρίσεις άγχους και έφτασα σε ένα σημείο που δεν άντεχα άλλο. Ένας φίλος μου μίλησε για την ψυχοθεραπεύτρια, δεν θα την άλλαζα πια με τίποτα στον κόσμο. Κάνουμε συζήτηση. Το έχω προτείνει σε πολλούς φίλους μου, δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από αυτό, αρκεί να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο» τόνισε η Αθηνά Οικονομάκου.

«Δεν μου λείπει η τηλεόραση φέτος»

Το γεγονός ότι δεν της λείπει η τηλεόραση τόνισε η Αθηνά Οικονομάκου. «Γέννησα Ιούνιο και άσχετα που επανήλθα γρήγορα. ‘Ήξερα πως μέχρι το τέλος του χρόνου δεν μπορούσα να δουλέψω. Είμαι γεμάτη από τα υπόλοιπα που κάνω. Τα κοσμήματα είναι τα πρώτα μου παιδιά. Το ένστικτό μου και η ψυχή που δίνω είναι αρκετές για την επιχείρηση μου. Δουλεύω με κορίτσια και είμαι τυχερή και υπερήφανη για αυτήν την ομάδα. Δουλεύω με κολλητές και αδερφικές μου φίλες. Τα στάδια ενός ρούχου έχει μεγάλο εύρος και εξέλιξη» είπε η ηθοποιός.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.