Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε συνέντευξη ο Περικλής Κονδυλάτος με αφορμή το γάμο του Φιλίππου με την Νίνα Φλορ. Ο σχεδιαστής κοσμημάτων τόνισε πως: «Είμαι φαν της βασιλείας, αισθάνομαι ότι έχουμε υπάρξει άδικοι σαν χώρα απέναντι στον βασιλικό θεσμό. Γίνονται κάτι τέτοια γεγονότα όπως οι γάμοι και βλέπεις την αίγλη και την ομορφιά που μπορούν να δώσουν σε έναν λαό και σε μια ευρωπαϊκή χώρα όπως είμαστε. Ο βασιλιάς έχει προσπαθήσει να στηρίξει πάρα πολύ την Ελλάδα, ακόμη και ως έκπτωτος».

Ο Περικλής Κονδυλάτος κλήθηκε να σχολιάσει και τις… παγωμένες σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Ηλία Μπόγδανο.

«Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ένα καταπληκτικό παιδί, μεγαλόκαρδος, πολύ φιλότιμο παιδί. Είμαι 1000% με το μέρος του σε ό,τι λέει, χωρίς να γνωρίζω για τη συγκεκριμένη ιστορία. Αυτά που έχει δει ο Ασημακόπουλος, δεν πρόκειται να τα δει ούτε στον ύπνο του ο Ηλίας Μπόγδανος» ανέφερε ο Ηλίας Μπόγδανος.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.