Με αφορμή την συμμετοχή της στη θεατρική παράσταση «Τζεμ» η Μαρία Κανελλοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», το πρωί της Τρίτης. «Είναι ένα γλυκό έργο που περιέχει όλα όσα και η αληθινή μας ζωή» σχολίασε η ηθοποιός.

Η Μαρία Κανελλοπούλου, απαντώντας σε ερώτηση ποια συνεργασία της έχει ξεχωρίσει και γιατί, ανέφερε πως: «Θυμάμαι το “Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;” με το άδοξο τέλος. Ήταν ένα καταπληκτικό σενάριο, ήταν μια σειρά που είχε όλες τις προϋποθέσεις να σκίσει. Το πρώτο επεισόδιο είχε 53%, νούμερα που δεν τα βλέπουμε τώρα ούτε στις μεγαλύτερες επιτυχίες. Ο ρόλος μου ήταν εξαιρετικός, δεδομένου ότι μέχρι τότε έπαιζα μόνο καλά παιδιά».

Οι συνεργασίες που τη δυσκόλεψαν

«Στην πορεία της καριέρας μου υπήρχαν άνθρωποι που ήθελα να πατήσω το κουμπί της εξαφάνισης, της δικής μου ή της δικής τους» ανέφερε η Μαρία Κανελλοπούλου ενώ μιλώντας για τις χρηματικές της απολαβές, είπε: «Κατά περιόδους έβγαλα αρκετά χρήματα από την τηλεόραση, αλλά δεν ήμουν ποτέ στα ψηλά μεροκάματα».

Η φιλία με τη Νατάσα Μανίσαλη

Η Μαρία Κανελλοπούλου αναφέρθηκε και στην σχέση ζωής που είχε με τη Νατάσα Μανίσαλη. «Η Νατάσα Μανίσαλη ήταν για μένα σχέση ζωής. Τι να πρωτοθυμηθώ για τη Νατάσα; Το χιούμορ της; Τη ζωντάνια της; Που νόμιζε ότι θα είναι ο τελευταίος άνθρωπος που θα πάθει κάτι. Ήταν τόσο ζωντανός άνθρωπος. Δεν υπάρχει ούτε μια μέρα που να μην τη θυμηθώ. Ήταν ο ορισμός της απώλειας για μένα. Καμιά φορά δεν το πιστεύω. Από τότε που “έφυγε” δεν έχω δει καμία επανάληψη του “Εμείς κι εμείς”» είπε η ηθοποιός.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.