Η Πάρις Τζάκσον και οι φίλες της ευχαριστήθηκαν την πανσέληνο της Τετάρτης στη φύση, τιμώντας την με ένα τελετουργικό δίχως ρούχα.

Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον κατέγραψε την περιπέτειά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράστηκε με τους ακολούθους της μερικές όμορφες ιδιαίτερες και προσωπικές της στιγμές… αγκαλιά με τη μάνα γη.

Η πρώτη φωτογραφία δείχνει την 23χρονη καλλονή και τις τέσσερις φίλες της με την πλάτη στην κάμερα, με το πάνω μέρος του κορμιού τους ελεύθερο και μόνο με το κάτω εσώρουχο. Δίπλα στη φωτογραφία έγραψε «ευχαριστώ μητέρα σελήνη» και δίπλα πρόσθεσε δύο emoji, ένα φεγγάρι και ένα κερί.

Η δεύτερη φωτογραφία δείχνει την παρέα από μακριά να κρατούνται χέρι με χέρι σε έναν καθισμένο κύκλο, αλλά είναι η τελευταία φωτογραφία πιο αποκαλυπτική. Τα πέντε κορίτσια φωτογραφίζονται από μπροστά, τόπλες, χωρίς σουτιέν και περιτριγυρισμένες από τα απομεινάρια του τελετουργικού τους.

«Αυτή είναι η σεζόν» έγραψε δίπλα στη φωτό η κόρη του Μάικλ Τζάκσον.

Η ευθυγράμμιση με τους κύκλους της φύσης μπορούν να σε βοηθήσουν να βρεις προοπτική και να ενωθείς ξανά με την ψυχή σου. Ως κόρη του αείμνηστου Μάικλ Τζάκσον, η Πάρις έχει αναφερθεί συχνά στις βαθιές θρησκευτικές απόψεις της οικογένειάς της και στο πώς επηρέασαν το δημόσιο άνοιγμά της ως άφιλη.

«Έχω φτάσει στο σημείο να τους σέβομαι, να τους αγαπώ, να σέβομαι τα πιστεύω τους και τη θρησκεία τους» τοποθετήθηκε δημόσια τον Ιούνιο και πρόσθεσε: «Τώρα είμαι στο σημείο, στο οποίο το να περιμένω από αυτούς να αφήσουν στην άκρη την κουλτούρα τους και τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, αυτά που τους αρέσουν και τις προσδοκίες τους είναι κάτι που οδηγεί μόνο σε απογοητεύσεις».

Αυτή η κατάσταση την οδήγησε στο να ακολουθήσει το δικό της πνευματικό ταξίδι και να ανακαλύψει τι είναι αυτό που θέλει στη ζωή της. Έτσι το τελετουργικό με την πανσέληνο μπορεί να είναι ένα από αυτά τα βήματα που τη βοηθούν να υποστηρίξει τα όνειρα και τους στόχους της έξω από την οργανωμένη θρησκεία και δείχνει σίγουρα άνετη με τον εαυτό της.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.