Κάθε προσδοκία έχουν ξεπεράσει οι αιτήσεις των φιλόδοξων μαγείρων οι οποίοι επιθυμούν να δοκιμάσουν την τύχη τους στον έκτο κύκλο του MasterChef. Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τον ένα εκ των κριτών, τον Σωτήρη Κοντιζά και εκείνος δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις.

Σε ότι αφορά τις αιτήσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία του Star Channel για το MasterChef 6 και αν όντως έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία, ο Σωτήρης Κοντιζάς σχολίασε πως: «Ναι, ισχύει αυτό».

Στην συνέχεια ο κριτής, με μεγάλη δόση χιούμορ τόνισε: «Θα κάνουμε την έκτη σεζόν. Έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μου. Το μαλλί μου ήταν φουντωτό μαύρο σαν πιγκάλ και τώρα έχει γίνει κάτασπρο».

Γιατί δεν είναι στο Dancing with the Stars

Ερώτησε σχετικά με το γιατί δεν χορεύει στην πίστα του Dancing with the Stars δέχθηκε ο Σωτήρης Κοντιζάς και εκείνος για άλλη μια φορά επιστράτευσε το χιούμορ του. «Επειδή χορεύω πάρα πολύ καλά, δεν πήγα στο Dancing. Είμαι εκτός ανταγωνισμού» απάντησε ο σεφ.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.