Η Νικόλ Μίτσελ εγκατέλειψε τη δουλειά του πάστορα στην Εκκλησία για να γίνει μοντέλο του OnlyFans. Και ποιος είπε ότι η σεξουαλικότητα και η πνευματικότητα δεν συνδυάζονται; Σίγουρα όχι η 36χρονη, μητέρα, η οποία λέει ότι η νέα της δουλειά είναι επίσης «ιερή».

Το μοντέλο του OnlyFans, από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, έχτισε γρήγορα μια νέα κοινότητα γύρω της. Έχει βρει ότι η σεξουαλική εργασία είναι «θεραπευτική και απελευθερωτική» και πιστεύει ότι έχει βοηθήσει και άλλους.

Η Νικόλ χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της για να δημιουργήσει «συναισθηματικές συνδέσεις» με εκείνους που έχουν ανάγκη. Και όπως λέει πιστεύει πως έχει βοηθήσει να γεμίσει τα κενά που έχουν στη ζωή τους.

Η πρώην κληρικός που μετακόμισε σε έπαυλη εκατομμυρίων δολαρίων

Η πρώην πάστορας τώρα κερδίζει μια περιουσία από τον ιστότοπο συνδρομής ενηλίκων OnlyFans και μάλιστα έχει μετακομίσει ακόμη και σε μια έπαυλη εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Νικόλ είπε: «Συνήθιζα να κηρύττω, τώρα πληρώνομαι για να βγάλω τα ρούχα μου. Και έχω διαπιστώσει ότι η σεξουαλική εργασία και η ποιμαντική έχουν περισσότερα κοινά από όσα πιστεύουμε.

«Μεγαλώνουμε σε έναν κόσμο που του αρέσει να φτιάχνει δίπολα. Είτε κάτι είναι καλό ή κακό, σωστό ή λάθος, μαύρο ή άσπρο. Μένουμε διχασμένοι ανάμεσα σε δύο επιλογές όταν γνωρίζουμε ότι πρέπει να υπάρχει μια καλύτερη επιλογή», ανέφερε.

Και συνέχισε λέγοντας: Πιστεύω ότι είμαι ένα είδος ιεροκήρυκα που έγινε κορυφαία στο OnlyFnas και κερδίζω περισσότερα χρήματα σε έναν μήνα από ό,τι έβγαζα σε ένα χρόνο».

«Ζω εκεί όπου η σεξουαλικότητα και η πνευματικότητα συγκρούονται, όπου η πίστη και τα φετίχ συναντιούνται, όπου η έκφραση του εαυτού και η σεξουαλική εκπλήρωση συνδυάζονται».

Η Nikole συνέχισε: «Ο ιδιωτικός μου ιστότοπος είναι ο πιο απίστευτος χώρος όπου τόσο οι θαυμαστές μου όσο και εγώ καταφέρνουμε να φέρουμε τον εαυτό μας στο τραπέζι, χωρίς να αποκλείεται κανένα μέρος του εαυτού μας.

«Είναι βαθιά θεραπευτικό και απελευθερωτικό.

Υπάρχει μια πείνα στους ανθρώπους να φανούν, να γίνουν γνωστοί και να αγαπηθούν», αναλύει. «Στην εκκλησία μου, επιδιώξαμε να καλύψουμε αυτές τις ανάγκες με κοινωνικές συγκεντρώσεις, οικογενειακές δραστηριότητες και δεσμό για παρόμοιες θρησκευτικές πεποιθήσεις. Στην ενήλικη δουλειά μου, επιδιώκω να ικανοποιήσω αυτές τις ανάγκες με συναισθηματική σύνδεση, συνεχή συνομιλία και προσαρμοσμένο περιεχόμενο.

Και στις δύο περιπτώσεις, επιδιώκω να αντιμετωπίσω αυτήν την πείνα μέσα τους: να φανούν, να γίνουν γνωστοί και να αγαπηθούν. Για μένα αυτό είναι ιερό έργο».

Ενώ τέλος χαρακτήρισε αυτό που κάνει ως «δουλειά που αλλάζει ζωές».

Παρακάτω μία παλαιότερη συνέντευξη του δημοφιλούς μοντέλου του OnlyFans

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.