Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Ήβη Αδάμου και πέρασε από την ανάκριση του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η συνέντευξη φυσικά δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει και τον σύντροφό της, Μιχάλη Κουϊνέλη για την σχέση της με οποίο μίλησε, όπως και για το πώς τον γνώρισε ο πατέρας της.

«Πριν βρεθούμε με τον Μιχάλη ξανά μετά από καιρό, γιατί κάναμε και μια περιοδεία μαζί το 2010 κι είχαμε βγάλει το «Σαν έρθει η μέρα», εκεί είχε βρεθεί ο πατέρας μου μαζί του. Ήταν σαν φίλοι και τότε δεν υπήρχε κάτι μεταξύ μας» είπε η Ήβη Αδάμου.

Για να επιμείνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφορικά στην πρώτη φορά που δήλωσε στον πατέρα της ότι ο Μιχάλης κι εκείνη είναι ζευγάρι. «Σ’ αυτό το θέμα δεν σήκωνα κουβέντα. Δεν σήκωνα κουβέντα από κανέναν στο θέμα του Μιχάλη. Ήθελα αυτόν τον άνθρωπο στην ζωή μου και για την καλοσύνη του, την ποιότητά του και κάθε μέρα ανακαλύπτω ακόμα πιο πολλούς λόγους για να τον θέλω. Έχει ποιότητα, που δεν τη βρίσκεις εύκολα στις μέρες μας, στους άνδρες, έχει πυγμή, κρατά τον λόγο του σ΄αυτά που θα πει, είναι προστατευτικός. Είναι για εμένα, όπως πρέπει» συμπλήρωσε η Ήβη Αδάμου, η οποία είναι ζευγάρι με τον Μιχάλη Stavento από το 2011 και μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Ανατολή-Νεφέλη, που σήμερα είναι 3 ετών.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.