Προφυλακισμένος από τις 29 Ιουλίου βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα βαρύ κατηγορητήριο.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων, έχει καταγγελθεί και από μια ταξιθέτρια η οποία στην καταγγελία της, σύμφωνα με το Πρωινό, αναφέρει πως ο Πέτρος Φιλιππίδης άρχισε να της πιάνει το χέρι και να τη χαϊδεύει και εκείνη αντέδρασε.

Στην πρωινή εκπομπή του Ant1, προβλήθηκε απόσπασμα από παλαιότερη συνέντευξη του Πέτρου Φιλιππίδη στην οποία αναφέρθηκε υποτιμητικά για τις ταξιθέτριες.

«Θα σου πω ένα περιστατικό με κάποιον συνάδελφο σου, επειδή στο θέατρο ήταν 50-60 άτομα ενώ είχε μάθει να παίζει με πολλούς περισσότερους, προφασίστηκε ηλεκτρολογική βλάβη και δεν έκανε την παράσταση. Επειδή είχε λίγο κόσμο» ανέφερε ο δημοσιογράφος πριν πέντε χρόνια στον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Είναι έτσι όμως; Γιατί πολλές φορές εμείς έχει τύχει να ακυρώσουμε παράσταση, να λέμε τον πραγματικό λόγο και να μην μας πιστεύουν» σχολίασε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Στο συγκεκριμένο είναι έτσι γιατί το έμαθα από ταξιθέτρια» ανταπάντησε ο δημοσιογράφος.

«Α! Σώθηκες! Μην τα πιστεύεις αυτά. Οι πρώτοι άνθρωποι που κάνουν το αυτό είναι αυτοί. Άσε τώρα. Και ζούμε και μια εποχή της εικονοκλασίας. Αυτό το να καταργηθούν τα είδωλα. Δεν είναι καλό αυτό για τον κόσμο» σχολίασε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Φαίη Σκορδά: Όταν ερχόταν ο Φιλιππίδης στις συνεντεύξεις και έλεγε πως είναι ο καλύτερος χειροκροτούσαμε

Στο τέλος της προβολής του συγκεκριμένου αποσπάσματος ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε πως ο δημοσιογράφος που πήρε την συνέντευξη από τον Πέτρο Φιλιππίδη γέλασε με το σχόλιο του ηθοποιού για τις ταξιθέτριες.

Τότε η Φαίη Σκορδά τόνισε: «Και εμείς όταν ερχόταν ο Φιλιππίδης στις συνεντεύξεις και έλεγε πως είναι ο καλύτερος χειροκροτούσαμε. Δεν λέγαμε, “καλά δεν χρειάζεται και μια μετριοφροσύνη;”. Γενικά σε όλες του τις συνεντεύξεις σε παρέσυρε και επειδή ήταν εκεί ψηλά όλοι ακολουθούσαμε το δικό του τέμπο και τον δικό του ρυθμό».

«Δεν ακολουθούσαμε όλοι. Εγώ κάνω με όλους συνεντεύξεις και τους αντιμετωπίζω όλους ίσα. Αυτή είναι η δουλειά του δημοσιογράφου και λέω τη γνώμη μου. Σαν ηθοποιός ότι είναι σπουδαίος, είναι σπουδαίος» τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας. 

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.