Για την απόφαση της να εξομολογηθεί δημόσια την σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε πριν αρκετά χρόνια αλλά και το ελληνικό metoo μίλησε η Τζένη Μπότση το πρωί της Τρίτης στην κάμερα του «Πάμε Δανάη».

Η Τζένη Μπότση μάλιστα δεν έκρυψε την συγκίνηση της όταν αναφέρθηκε στη μητέρα της και τη συγγνώμη που της ζήτησε.

«Έχω ευχαριστήσει τη Σοφία Μπεκατώρου άπειρες φορές γιατί μου έδωσε δύναμη. Ήθελα πάντα να μιλήσω, ήθελα πάντα να πω αυτό που με βαραίνει, ήθελα να σταματήσει αυτό να συμβαίνει. Το πιο δύσκολο απ’ όλα για όλες μας ήταν να μιλήσουμε στις οικογένειές μας. Δυσκολεύτηκα πολύ να μιλήσω και στον μπαμπά μου και στη μαμά μου. Τους το είπε περιληπτικά μια μέρα πριν βγει το θέμα, αλλά τις λεπτομέρειες τις μάθανε από την τηλεόραση», ανέφερε αρχικά η Τζένη Μπότση.

«Η μαμά μου, μου ζήτησε συγγνώμη»

Η Τζένη Μπότση είπε στη συνέχεια με δάκρυα στα μάτια: «Η μαμά μου, μου ζήτησε συγγνώμη. Μια μάνα που έχει σταθεί δίπλα μας και μας έχει μεγαλώσει με αυτόν τον τρόπο απαγορεύεται να μου ζητάει συγγνώμη. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να κάνει τη μάνα μου να μου ζητάει συγγνώμη. Αν δεν είχαμε το θάρρος να της μιλήσουμε ήταν γιατί ήμασταν σε μια άλλη εποχή που αυτά τα πράγματα δεν λεγόντουσαν».

«Χαίρομαι που άνοιξε όλο αυτό και πια τα παιδιά μας θα μπορούν να μας τα λένε όλα αυτά πιο εύκολα. Ο μπαμπάς μου, θυμάμαι, ότι άσπρισε. Όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί των γονιών μου μάθανε πράγματα για τη ζωή μου πολύ προσωπικά. Επειδή δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να εκτίθεμαι, το σοκ ήταν πολύ μεγάλο. Ήταν τόσο ωραία η αντιμετώπιση του κόσμου, τόσο δίπλα μου που τα είχα χάσει», πρόσθεσε επίσης η Τζένη Μπότση.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.