Η ζωή των πορνοστάρ μπορεί συχνά να παρουσιάζεται ως μία γκλάμουρ συνθήκη γεμάτη δόξα χρήματα και «μεγάλη ζωή». Πολλοί εργαζόμενοι στη βιομηχανία του σεξ ωστόσο καταρρίπτουν αυτόν τον μύθο μιλώντας για μεγάλες δυσκολίες στην καθημερινότητά τους.

Η δημοφιλής ηθοποιός ταινιών πορνό Riley Reid αποκάλυψε ότι έπρεπε να σταματήσει να γυρίζει ορισμένες σκηνές για να καταφέρει να δημιουργήσει ρομαντικούς δεσμούς έξω από το χώρο της δουλειάς της.

Το μοντέλο του OnlyFans είχε μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν σχετικά με με την πάλη του να εξισορροπήσει τις σεξουαλικές δραστηριότητες στην καριέρα της με την προσωπική της ρομαντική ζωή.

Αλλά νωρίτερα φέτος, ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκε με τον αθλητή και καλλιτέχνη Pasha Petkuns.

Τέλος οι σκηνές με άντρες

Τώρα, ανατρέχοντας στον χρόνο πριν βρει τον έρωτα με τον Πάσα, η Ράιλι παραδέχτηκε ότι είχε αρχίσει να αλλάζει τις σκηνές που γύριζε για να επιτύχει μια καλύτερη ισορροπία εργασίας/ζωής.

Ερωτηθείς από τον οικοδεσπότη του podcast «Tap In» Harry Jowsey εάν ήταν δύσκολο να βγει ραντεβού κατά τη διάρκεια της καριέρας στην ως περφόρμερ στη βιομηχανία του σεξ η Riley δεν δίστασε καθόλου να απαντήσει

«Ναι, ήταν πολύ δύσκολο», εξομολογήθηκε.

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σταμάτησα να κάνω σκηνές “αγοριού-κοριτσιού” περίπου έναν χρόνο πριν καν γνωρίσω τον Πάσα.

Η Riley, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Ash, θυμήθηκε πώς είχε γνωρίσει τον μελλοντικό της σύζυγο μέσω Instagram.

«Στην πραγματικότητα, μπήκα στα DM του» συνέχισε. «Νόμιζα ότι ήταν απλά ένα χαριτωμένο αγόρι στο Instagram, αλλά μου άρεσε και ήθελα να μπω στα DM του σε πιο σοβαρό επίπεδο. «Δημοσίευσε για ένα βιβλίο που διάβασα, οπότε σκέφτηκα “αυτή είναι η ευκαιρία μου για σοβαρή κουβέντα”».

«Όντας πορνοστάρ, είναι δύσκολο για μένα να γλιστρήσω στα DM ενός άντρα. Αρχικά είναι έτσι και αλλιώς δύσκολο, ειδικότερα είναι περίεργο γιατί με κάθε μήνυμα πιστεύουν ότι θέλω να κάνω σεξ μαζί τους».

«Οπότε σκέφτηκα «πώς μπορώ να τον ενημερώσω ότι θέλω να κάνω σεξ μαζί του αλλά και να του μιλήσω σοβαρά;”»

Στη συνέχεια, το μοντέλο του OnlyFans μίλησε για το πώς η σχέση τους είχε προχωρήσει τόσο γρήγορα, παραδεχόμενη ότι είχαν κάνει την επιλογή να παντρευτούν αφού έμεινε έγκυος.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.