Στην ελληνική δικαιοσύνη στρέφεται η Σάσα Σταμάτη για τον θάνατο του πατέρα της. Η δημοσιογράφος μίλησε πρόσφατα για την απώλεια στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Με ανάρτησή της στο Instagram, η Σάσα Σταμάτη ευχαριστεί τον κόσμο που έστειλε μηνύματα συμπαράστασης και σημείωσε πως ο πατέρας της νοσηλεύτηκε σε ένα κέντρο αποκατάστασης και δεν έλαβε την απαιτούμενη θεραπεία.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μη αναστρέψιμη βλάβη της υγείας του που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό του. Για τον λόγο αυτό η παρουσιάστρια προτίθεται προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Η ανάρτηση της δημοσιογράφου

«Από το περασμένο Σάββατο έχω δεχτεί χιλιάδες προσωπικά μηνύματα συμπαράστασης και σας ευχαριστώ πολύ. Ο πατέρας μου νοσηλεύτηκε σε ένα κέντρο αποκατάστασης και αφού δεν έλαβε την απαιτούμενη θεραπεία υπέστη ανεπανόρθωτη και μη αναστρέψιμη βλάβη της υγείας του που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατό του.

Από πλευράς μου, στρέφομαι στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο πατέρας μου ήταν θύμα ιατρικού λάθους, αλλά και να συμβάλλω στην προσπάθεια να μην υπάρχουν άλλα θύματα σαν τον πατέρα μου» έγραψε στο Instagram η Σάσα Σταμάτη.

Δείτε την ανάρτηση:

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.