Στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» μίλησε ο Λευτέρης Πανταζής ο οποίος έκανε flash back στη ζωή του.

«Ο Νίκος Καρβέλας μού έγραψε το κομμάτι “Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου” την περίοδο που ήταν χωρισμένος με την Άννα Βίσση. Είχα πει ένα μικρό ψέμα στην κόρη μου, ότι το τραγούδι αυτό γράφτηκε για εκείνη. Η Βίκυ Καγιά ήρθε στα γυρίσματα του clip για το τραγούδι με τη μαμά της. Ήταν 15 χρονών. Της είχα πει ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό. Στο clip την ερωτευτήκαμε όλοι», ανέφερε αρχικά ο Λευτέρης Πανταζής.

Μια από τις πιο γνωστές σχέσεις του Λευτέρη Πανταζή είναι αυτή με την Άντζελα Δημητρίου. «Με την Άντζελα Δημητρίου ήμασταν σε σχέση τρεισήμισι χρόνια. Αυτή η σχέση είχε θύελλες, γαλήνη, τσουνάμι. Χάσαμε σίγουρα ένα παιδί, κάναμε καριέρα και οι δύο», είπε ο Λευτέρης Πανταζής.

«Ας πεθάνω από τις γυναίκες και το τραγούδι»

Οι καταχρήσεις δεν ήταν ποτέ κάτι που ήθελε ο Λευτέρης Πανταζής και ας δουλεύει τόσα χρόνια «νύχτα». «Έχω πει ότι δεν πίνω, δεν καπνίζω, δεν χαρτοπαίζω, δεν παίρνω ναρκωτικά. Τα έχω δοκιμάσει λίγο όλα αλλά από όλα αυτά περισσότερο μου αρέσουν οι γυναίκες και το τραγούδι. Ας πεθάνω από αυτά» είπε ο τραγουδιστής.

Για τη μητέρα της κόρης του, ο Λευτέρης Πανταζής λέει: «Με την Ζώζα Μεταξά γνωριστήκαμε στο νούμερο ένα club της Ελλάδας. Βρεθήκαμε, έγινε αυτό που έγινε, χαθήκαμε και μετά από ενάμιση μήνα μου είπε ότι περιμένει παιδί. Της είπα ότι αν το κρατήσει, θα το αναγνωρίσω. Και έτσι γεννήθηκε η κόρη μας, το Κωνσταντινάκι μας».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.