Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη η Ελένη Καρακάση.

Οι αισθητικές επεμβάσεις, το παιδί που δεν ήρθε στον κόσμο αλλά και ο τρόπος που η υποκριτική μπήκε στη ζωή της ήταν μερικά από τα θέματα που μίλησε η αγαπημένη «Ρίζω» από τις «Άγριες Μέλισσες».

«Δεν είχα σκοπό να γίνω ηθοποιός. Στην Τρίτη Λυκείου αποφάσισα να ασχοληθώ με το τραγούδι. Όλα τα χρόνια της σχολής δούλευα σε ένα βιβλιοπωλείο. Όταν δεν είχα το θέατρο, είχα το τραγούδι», είπε αρχικά η Ελένη Καρακάση.

Η Ελένη Καρακάση είναι 48 ετών και δήλωσε πως είναι σοκαριστικό να βλέπεις τις ρυτίδες να μεγαλώνουν: «Δεν μου αρέσουν οι παρεμβάσεις στο πρόσωπο, γιατί αλλάζει το βλέμμα. Έχω κάνει Botox και έβλεπα ότι έχω αλλάξει».

Ο σύζυγός της είναι τρία χρόνια μικρότερος της. Όπως αποκάλυψε, προσπάθησαν να κάνουν παιδί, αλλά δεν ήρθε στη ζωή τους: «Προσπαθήσαμε, αλλά δεν ήρθε. Δεν το προσπαθήσαμε τρομερά, γιατί ήταν πολλοί οι λόγοι. Δεν θα κράταγα κανένα γάμο, αν δεν ήταν υγιής, μόνο για τα παιδιά. Είχα πει στη μαμά μου “αν δεν είσαι καλά χώρισε, φύγε”».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.