Διαφορετικός έμοιαζε ο Τομ Κρουζ στη διάρκεια ενός αγώνα μπέιζμπολ που παρακολούθησε στο Σαββατοκύριακο. Κάποιοι σχολιαστές στο Twitter μάλιστα πιστεύουν πως ο διάσημος ηθοποιός έχει κάνει κάποια αισθητική επέμβαση στο πρόσωπό του.

Ο 59χρονος σταρ έμοιαζε πιο… φουσκωμένος από συνήθως, καθώς παρακολουθούσε τον αγώνα ανάμεσα στους Los Angeles Dodgers και San Francisco Giants το Σάββατο, σύμφωνα με το Page Six.

Ο ηθοποιός Τομ Κρουζ χαιρετά θαυμαστές την ώρα που παρακολουθεί αγώνα μπέιζμπολ

Φωτογραφίες και βίντεο του Τομ Κρουζ να χαμογελά και να χαιρετά θαυμαστές καθώς έβλεπε τον αγώνα κυκλοφόρησαν online, με ορισμένους να παρατηρούν την αλλαγή στο πρόσωπό του.

«Τομ Κρουζ, τι έχεις κάνει στο πανέμορφο πρόσωπό σου;»

Ο χαμογελαστός Τομ Κρουζ σε αγώνα μπέιζμπολ

«Τι τρέχει με τα φουσκωμένα μάγουλα σκίουρου;», αναρωτήθηκε ένας σχολιαστής στο Twitter.

«Τι έκανε στο πρόσωπό του, έχει τον ίδιο γιατρό με τον Wayne Newton», έγραψε κάποιος άλλος.

«Τομ Κρουζ, τι έχεις κάνει στο πανέμορφο πρόσωπό σου; Απογοητεύτηκα τόσο όταν σε είδα στις κερκίδες. Σταμάτα να βάζεις αηδίες στο πρόσωπό σου σε παρακαλώ», έγραψε κάποιος θαυμαστής.

«Ο Τομέ χιε κάνει κάτι στο πρόσωπό του ή έχει πάρει βάρος. Αλλά έτσι είναι ο Τομ μας», ανέφερε ένα ακόμη σχόλιο.

«Τι στο διάολο τρέχει με το πρόσωπό του; Έχει κάποια αλλεργική αντίδραση;», αναρωτήθηκε με χιούμορ κάποιος άλλος.

Ορισμένοι πάντως επέμειναν πως όλα είναι φυσικά και πως απλώς μεγαλώνει. «Ακούστε. Δεν μου αρέσει καθόλου ο Τομ Κρουζ, αλλά έχω βαρεθεί ειλικρινά να κράζουν τους ανθρώπους στο Twitter για το βάρος τους. Οι άνθρωποι δικαιούνται να παίρνουν και να χάνουν κιλά. Σταματήστε να είστε χοντροφοβικοί», τουίταρε κάποιος.

«Και πάλι φαίνεται υπέροχος για την ηλικία του. Είναι σχεδόν 60. Δεν περίμενα όμως τα μαλλιά της δεκαετίας του 1980», ήταν ένα ακόμη σχόλιο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.