Αντίθετος με το κίνημα #MeToo εμφανίστηκε ο πρώην βουλευτής και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, με η Φαίη Σκορδά να αντιδρά στην τοποθέτησή του.

Σε συνέντευξή του στο Πρωινό μου στον Ant1, ο κ. Ψωμιάδης ερωτηθείς τη γνώμη του για το #MeToo δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «εγώ είμαι αντίθετος με αυτά. Μετά από 20 χρόνια; Αν δεν γούσταρες, να διαφωνούσε τότε. Έκανες τη δουλειά σου τότε και βγαίνεις στην τηλεόραση για να ξαναθυμηθούν. Κατηγορούν τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αν αθωωθεί από το δικαστήριο, ποιος θα τον αποκαταστήσει;».

Σχολιάζοντας τα όσα είπε ο πρώην βουλευτής ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε αρχικά «Κορίτσια, ψυχραιμία» για να προσθέσει στη συνέχεια «Παναγιώτη, με αγάπη, προχωρώντας τα χρόνια πρέπει να αλλάζουν οι λανθασμένες απόψεις κάποιων».

Ψωμιάδης για MeToo: Η αντίδραση της Φαίης Σκορδά

Έντονη ήταν, ωστόσο η αντίδραση της Φαίης Σκορδά στην τοποθέτηση του κ. Ψωμιάδη για το ζήτημα, ζητώντας να πάρει πίσω όσα είπε.

«Είναι ένας σύζυγος, ένας πατέρας ενός κοριστιού, περιμένω να το πάρει πίσω αυτό. Δεν μπορεί ο μπαμπάς ενός κοριτσιού να σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο» είπε χαρακτηριστιά η παρουσιάστρια.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.