Στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» βρέθηκε καλεσμένη η Βάσω Λασκαράκη η οποία μίλησε για τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, τα ταξίδια που της έχουν λείψει αλλά και το ρόλο της στην σειρά της ΕΡΤ, «Σε ξένα χέρια».

«Οι άνθρωποι συναντιούνται τις στιγμές που πρέπει να συναντηθούν» είπε για τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο η Βάσω Λασκαράκη και πρόσθεσε: «Ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος την κατάλληλη στιγμή. Δεν ξέρω αν ήμουν έτοιμη όταν γνώρισα τον Λευτέρη. Είχα πολλές ανασφάλειες, πολλά “μήπως”, πολλές αγωνίες. Δεν κοιμόμουνα! Όλα μου φαινόντουσαν ύποπτα. Αλλά κάποια στιγμή έγινε αυτό το “θα το αφήσω να με πάει”. Όταν καταλαβαίνεις  ότι τα λάθη είναι για να πηγαίνεις παρακάτω όχι για να τιμωρείσαι απελευθερώνεσαι».

Το ταξίδια που της έχουν λείψει

Η Βάσω Λασκαράκη τόνισε στην Ελένη Μενεγάκη πως της έχουν λείψει πάρα πολύ τα ταξίδια. «Κάθομαι κάθε μέρα και κοιτάω το κινητό και ρωτάω τον Λευτέρη μήπως πάμε ταξίδι και μου λέει “κλείσε το κινητό”» τόνισε η ηθοποιός.

Ο ρόλος της στα «Ξένα Χέρια»

«Είναι πολύ δύσκολο» είπε για τον ρόλο της στα «Ξένα χέρια» όπου υποδύεται μία μητέρα που της έκλεψαν το παιδί και το έδωσαν σε άλλη οικογένεια, η Βάσω Λασκαράκη. «Καμιά φορά θέλω να φύγει η σκέψη» είπε όταν ανατρέχει στον ρόλο της.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.