Μπορεί ο ένας να μην ήθελε να δει στα μάτια του τον άλλον και να… αντάλλασσαν πυρά από τον «αέρα», αυτό όμως πλέον ανήκε στο παρελθόν. Κατερίνα Καινούργιου και Αλέξης Παππάς έλυσαν τις διαφορές τους στον «αέρα» και έδωσαν ο ένας στον άλλον τις απαραίτητες εξηγήσεις αφήνοντας την κόντρα τους πίσω.

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στη βίλα του Bachelor όπου περνάει τις περισσότερες ώρες της μέρας του ο Αλέξης Παππάς ο οποίος ψάχνει να βρει την εκλεκτή της καρδιάς του ανάμεσα στις υποψήφιες, ώστε να του πάρει συνέντευξη.

Στην αρχή όμως της συζήτησης του η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να λύσουν τις διαφορές τους και να μπει τέλος στην κόντρα τους.

Η συζήτηση Κατερίνας Καινούργιου και Αλέξη Παππά

Στην αρχή της συζήτησης του η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε πως: «Εχουμε να τα πούμε από πέρσι που είχες έρθει καλεσμένος στην εκπομπή για το J2US. Στη συνέχεια μπαίνεις στο Survivor και τι ήθελα και σε είδα εκεί… Ξεκινάει μια μεγάλη κόντρα! “Μην τον δω μπροστά μου”, “μην μου τον φέρετε ποτέ καλεσμένο”. Βγαίνεις από τo Survivor, ζητάω με τα πολλά γιατί με έπεισαν οι συνεργάτες να έρθω να σου κάνω συνέντευξη και λες, δεν θέλω να την δω, να έρθει ή ο Γκουντάρας ή ο Μικρούτσικος».

Ο Αλέξης Παππάς έσπευσε να απαντήσει πως: «Θέλω να πω ότι για σένα τρέφω μεγάλη εκτίμηση. Πιστεύω ότι είσαι πάρα πολύ έξυπνη, φαίνεται ότι είσαι πανέμορφη αλλά θέλω να σου πω ότι όλα όσα είπες τα κράτησα. Με ενόχλησαν αλλά ποτέ δεν σχετίστηκαν συναισθηματικά και δεν κράτησα τίποτα μέσα μου».

Τον λόγο πήρε η Κατερίνα Καινούργιου ξανά η οποία σχολίασε: «Πέρα από την πλάκα, να σου πω ποια είναι η αλήθεια. Είναι η δουλειά μου αυτή και ο κόσμος το γνωρίζει πάρα πολύ καλά. Δηλαδή αν βλέπεις ένα πρόσωπο που δείχνει έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα σε ένα ριάλιτι, όπως είναι το Survivor, εννοείται πως μπορεί να σε ενοχλήσουν κάποια πράγματα. Και μένα εκεί με είχε ενοχλήσει αυτό που έβλεπα. Από κει και πέρα, όμως, όταν σε είδα έξω σου μίλησα πάρα πολύ ευγενικά. Κάναμε μια κουβέντα».

«Ποια είναι η άποψη σου τώρα; Με βάση αυτό που βλέπεις τώρα» θέλησε να μάθει στην συνέχεια ο Αλέξης Παππάς.

«Τώρα βλέπω έναν πολύ ευγενικό άνθρωπο, ένα τελείως διαφορετικό παιδί αλλά θα σου πω ότι δεν ήρθα εγώ για να μου κάνεις συνέντευξη εσύ» αποκρίθηκε η παρουσιάστρια και ξεκίνησε την συνέντευξη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.