Σε αναγκαστική διακοπή κύησης προχώρησε η Ζωή Παπαδοπούλου για δεύτερη φορά και έκανε μια συγκλονιστική προσωπική εξομολόγηση με ανάρτησή της μέσα από το νοσοκομείο.

Το πρωί της Παρασκευής, η Ζωή Παπαδοπούλου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» για να στείλει το δικό της μήνυμα στις γυναίκες που βιώνουν κάτι ανάλογο.

«Το έγραψα πολύ αυθόρμητα. Ήταν η δεύτερη φορά. Ένιωσα ότι ήθελα να το απλοποιήσω στο μυαλό μου και κάπως συνδέθηκαν πολλές γυναίκες μαζί μου αλλά και οι σύζυγοι. Δέχτηκα πολλά μηνύματα και έχω εκπλαγεί. Πέφτει πολλές φορές το βάρος στη γυναίκα. Η ερώτηση όταν αποτυγχάνει μια εγκυμοσύνη πάει αυτόματα στη γυναίκα “γιατί; τι έγινε;”» ανέφερε αρχικά η Ζωή Παπαδοπούλου.

«Τη στιγμή που μου είπε η γιατρός ότι δεν θα πάει καλά η κύηση γκρεμίστηκε ο κόσμος μου. Όμως ήταν δίπλα μου ο Θοδωρής και αμέσως πήρα δύναμη. Εγώ ένιωσα ότι έχω αποτύχει αλλά μόλις είδα το βλέμμα του Θοδωρή είπα “προχωράμε, όλα καλά, δεν πειράζει”. Γιατί όχι και σε μένα, συμβαίνει σε όλες. Επειδή έχει συμβεί φυσικά οπότε γιατί να μη συμβεί φυσικά και η εγκυμοσύνη» εξομολογήθηκε η Ζωή Παπαδοπούλου.

«Να είναι δίπλα στη γυναίκα τους, να μην το βάζουν κάτω»

Ο σύζυγος της τραγουδίστριας Ζωής Παπαδοπούλου, Θοδωρής Πλεμμένος στην συνέχεια μπήκε στο πλατό, στάθηκε δίπλα στη γυναίκα του και είπε από την πλευρά του: «Να είναι δίπλα στη γυναίκα τους, να μην το βάζουν κάτω και να τη στηρίζουν. Να προσπαθούν. Προσπάθησα να συγκρατηθώ εκείνη την ώρα, το έκρυψα, στεναχωρήθηκα, δεν της το δείχνω».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.