Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ελληνικό metoo αλλά και στους ηθοποιούς οι οποίοι υποδύονται ρόλους πολύ μικρότερους από την ηλικία τους.

«Δεν μπορείς να είσαι 100 χρονών και να παίζεις τον 20αρη, πράγματα που συμβαίνουν. Και με κοπέλες, τις βλέπω και βγαίνουν και είναι 60 χρονών και κάνουν την εικοσάρα. Ή λέει η σαραντάρα «δεν μπορεί να είναι παιδί μου».  Ε, ποια θα είναι παιδί σου; Ούτε το τριών χρονών παιδί μπορεί να είναι δικό σου», είπε αρχικά ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Ο ηθοποιός, ο οποίος πρόσφατα αναφέρθηκε στην σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε η σύζυγος του, Δήμητρα Παπαδήμα, δέχθηκε ερώτησε για το ελληνικό metoo.

«Καλό είναι να ξεβρωμίσει ο τόπος, αλλά δεν θέλω όταν είναι κάτω οι άλλοι να τους πατάω στο κεφάλι. Αλλά από την άλλη κι αυτοί έχουν κάνει αίσχη σε παιδάκια, οπότε μπορεί να δικαιωνόμουν κιόλας και να τους πάταγα σαν φίδι στο κεφάλι. Είχε νομιμοποιηθεί πια μια ασυδοσία και μια διαστροφή και μια επικράτηση του κάθε δυνατού. Μπορούσε ένας θιασάρχης να κάνει ό,τι θέλει πάνω σε πρόσωπα, σε ζωές…», απάντησε ο ηθοποιός.

«Τα κανάλια γιατί προσφέρουν συνέχεια σανό για ηλιθίους;»

«Μην ρωτήσω για τα reality και το Bachelor…» είπε ο δημοσιογράφος στον Γιάννη Μποσταντζόγλου και εκείνος σχολίασε: «Μη ρωτήσεις για το Bachelor γιατί θα πω καμιά χοντράδα. Οι άνθρωποι που πάνε στα ριάλιτι, κονομάνε, βιοπορίζονται, τη δουλειά τους κάνουν. Τα κανάλια γιατί προσφέρουν συνέχεια σανό για ηλιθίους;».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.