«Όταν βλέπω τον εαυτό μου στις επαναλήψεις, άλλες φορές μου αρέσει και άλλες όχι. Συνήθως πάντως δεν μου αρέσω η αλήθεια είναι. Αν με πετύχω στην τηλεόραση σίγουρα θα αλλάξω κανάλι» εξομολογείται ο ηθοποιός Κώστας Κάππας.

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο κίνημα #MeToo και τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου.

«Για κάποια πράγματα έπεσε από τα σύννεφα, για κάποια άλλα όχι τόσο πολύ. Σίγουρα στο θέατρο εισχωρούν προσωπικότητες που δεν ξέρω για ποιο λόγο τις ανεχόμαστε. Από τη στιγμή που δεν μπορεί το ίδιο το σύστημα να αποβάλλει κάτι τέτοιο, κάτι στραβό υπάρχει. Στο εξωτερικό αν υπάρχουν παραβατικές συμπεριφορές αποβάλλονται. Δηλαδή δεν ξαναδουλεύουν ή θα κάνουν μια, δυο δουλειές» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Κάππας μιλώντας στο Mega. «Εδώ έχουμε ανθρώπους που δεν έχουν κάνει τίποτα, για μένα είναι σε ένα πολύ χαμηλό επίπεδο και τους βλέπεις ότι συνεχίζουν. Τους ανέχεται το σύστημα, ο κόσμος, οι δημοσιογράφοι».

«Προσωπικά έχω δεχθεί άσχημη συμπεριφορά και συνέχεια δεχόμαστε πυρά ως ηθοποιοί. Έτσι είναι το ελληνικό θέατρο» κατέληξε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.