Μια νέα διάσταση αποκτά το τραγούδι της Καίτης Γαρμπή «Θα μελαγχολήσω» μέσα από το σκίτσο με τους παραλλαγμένους στίχους που δημιούργησε η σκιτσογράφος Δήμητρα Αδαμοπούλου. Ένα σκίτσο που λάτρεψε και η ίδια η ερμηνεύτρια.

Ανάμεσα στα τραγούδια που «πείραξε» η σκιτσογράφους, παρουσιάζοντας τους στίχους «πριν την ψυχοθεραπεία» και «μετά την ψυχοθεραπεία» ήταν και αυτό της Καίτης Γαρμπή.

«Σήμερα το ρεπερτόριο έχει την υπερθεότητα, συντρόφισσα ΚΑΙΤΑΡΑ. Και μια που το πράγμα έχει αποκτήσει πλέον κοινό, να αρχίσω να λέω και τον/την στιχουργό, που εδώ είναι ο Φοίβος.

Και αν αναρωτιέστει τι διάολο είναι αυτό το “στάδιο τέσσερα” που γράφω, τα 5 στάδια του πένθους είναι: 1) Άρνηση, 2) Θυμός 3) Διαπραγμάτευση, 4) Κατάθλιψη 5) Αποδοχή», έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Θα μελαγχολήσω» πριν και μετά την ψυχοθεραπεία

«Θα μελαγχολήσω
Κι ύστερα εγώ, ύστερα εγώ
Μπρος θα συνεχίσω
Μια χαρά θα ζω
Κι αν δεν είσαι εδώ

Στάδιο πένθους τέσσερα, βαρύ
Μετά όμως θα’ ρθει η αποδοχή

Ξέρω τώρα πως μελαγχολώ
Μα πιο δυνατή μετά θα βγω»
, λένε οι νέοι στίχοι.

Η Καίτη Γαρμπή αναδημοσίευσε το σκίτσο, κάνοντας λόγο για «έπος».

«Μόλις μου έστειλαν αυτό το έπος που έφτιαξε η καλλιτέχνιδα Δήμητρα Αδαμοπούλου.Και μην ξεχνάτε για να γίνουν τα περασμένα ξεχασμένα πρέπει να είναι ψυχαναλυμένα», έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter.

«Ποια θυσία» πριν και μετά την ψυχοθεραπεία

Το «Θα μελαγχολήσω» δεν είναι το μοναδικό τραγούδι που έχει «πειράξει» η σκιτσογράφος.

Άλλη μια παρέμβασή της ήταν στο τραγούδι της Άντζελας Δημητρίου «Ποια θυσία». Και το αποτέλεσμα είναι το εξής:

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.