Συγκλονίζει η περιγραφή του κιθαρίστα των Judas Priest, Ρίτσι Φόλκνερ, για την εμπειρία που είχε επί σκηνής πριν από λίγες ημέρες, όταν υπέστη ανεύρυσμα αορτής επί σκηνής και παρά λίγο να πεθάνει.

Ο Φόλκνερ έπαιζε το «Painkiller» κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ «Louder Than Life» στο Κεντάκι, όταν η θωρακική αόρτη του έσπασε γεμίζοντας αίμα το στήθος του. Όπως λέει ο Φόλκνερ ο γιατρός του του είπε ότι όσοι το παθαίνουν σε αυτή την έκταση συνήθως δεν φτάνουν ζωντανοί μέχρι το νοσοκομείο.

«Βλέποντας το βίντεο από το φεστιβάλ, βλέπω στο πρόσωπό μου τις δυσκολίες και την αγωνία που ένιωθα την ώρα που έπαιζα το Painkiller καθώς συνέβαινε η ρήξη της αορτής και το αίμα άρχισε να γεμίζει το στήθος μου. Τώρα που ξέρω όλα αυτά, βλέπω στην πραγματικότητα έναν ετοιμοθάνατο άνδρα πάνω στη σκηνή. Σύμφωνα με τον γιατρό μου υπέστην ρήξη ανευρύσματος αορτής και όπως μου είπε οι άνθρωποι συνήθως δεν φτάνουν ζωντανοί μετά από αυτό στο νοσοκομείο» περιγράφει ο κιθαρίστας των Judas Priest σε επιστολή του στο περιοδικό Rolling Stone.

Το απίστευτο είναι πως ο Φόλκνερ ολοκλήρωσε τη συναυλία και στη συνέχεια μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, κατά την οποία ορισμένα τμήματα του στήθους «αντικαταστάθηκαν με μηχανικά τμήματα». «Είμαι κυριολεκτικά φτιαγμένος από μέταλλο» λέει με χιούμορ.

«Πάντα ήμουν ευγνώμων για τις ευκαιρίες που είχα. Πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου τον πιο τυχερό άνθρωπο παίζοντας την αγαπημένη μου μουσική με την αγαπημένη μου μπάντα στους αγαπημένους μου ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Και σήμερα το να μπορώ να γράφω αυτές τις λέξεις είναι το μεγαλύτερο δώρο από όλα» γράφει.

«Αν σκεφτεί κανείς τι θα είχε γίνει αν το νοσοκομείο δεν ήταν τόσο κοντά ή αν το σόου είχε μεγαλύτερη διάρκεια, μπορεί να τρελαθεί αλλά στέκομαι στο γεγονός ότι είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός» τονίζει ο Ρίτσι Φόλκνερ.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.