Για την περιπέτεια του με τη νόσο των Λεγεωνάριων μίλησε ο Άκης Σακελλαρίου ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος».

«Αν ανακαλύψεις νωρίς τη νόσο των Λεγεωνάριων το αντιμετωπίζεις, αλλιώς έχεις προβλήματα… Η εικόνα που κρατώ από τότε είναι τα αγαπημένα μου πρόσωπα και τους φοβερούς γιατρούς του Σωτηρία» ανέφερε αρχικά ο Άκης Σακελλαρίου.

Ο ηθοποιός είχε στο μυαλό του τη δουλειά μέχρι και από την εντατική όπου νοσηλεύτηκε.

«Κατάλαβα πολύ μετά πόσο σοβαρό είναι. Μέχρι που μπήκα στην εντατική, έστελνα βιντεάκια για την δουλειά. Έλεγα στην σκηνοθέτιδα μήπως πρέπει να σκεφτούμε να αντικατασταθώ; Και της έδειχνα ότι είμαι στην εντατική με καλώδια».

Αναφορικά με το πώς βρέθηκε στο νοσοκομείο, ο Άκης Σακελλαρίου είπε ότι: «Την μια ημέρα παίζαμε το Mamma Mia στην Πάτρα, την επόμενη με πήγε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στον γιατρό μου. Μπήκα στο ταξί, χάθηκα και την επόμενη ξύπνησα στο νοσοκομείο και το βράδυ μπήκα στην εντατική. Όλοι με τον κορονοϊό αυτό λένε, γίνεται μία καταρρακτώδης αλλαγή στον οργανισμό σου».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.