Απέναντι από τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο στο πλατό του «Στούντιο 4» βρέθηκε ο Αιμίλιος Χειλάκης το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εγχείρηση αφαίρεσης όγκου στο κεφάλι που έκανε όταν ήταν 42 χρόνων ενώ αποκάλυψε και τι είπε στον γιατρό του πριν τον εγχειρήσει.

«Οι πιθανότητες ήταν αρκετά υπέρ μου αλλά όταν υπάρχει έστω κι ένα 1% πιθανότητα να πεθάνεις… Είχα έναν καλοήθη όγκο στην βάση κρανίου. Πέτυχα έναν φοβερό γιατρό. Είχα διπλωπία. Ο όγκος πίεσε το οπτικό νεύρο και το μάτι σταμάτησε να κάνει μηχανική κίνηση και κόλλησε από την μία πλευρά. Ήμουν κοντά στο αλλήθωρο. Μέσα σε ένα μήνα από τότε που το κατάλαβα, έκανα την εγχείρηση» ανέφερε αρχικά Αιμίλιος Χειλάκης.

«Κάποια στιγμή ο όγκος προφανώς μεγάλωσε αλλά ευτυχώς δεν μεγάλωσε προς τη μεριά της καρωτίδας αλλά από τη μεριά του οπτικού νεύρου» τόνισε στην συνέχεια ο ηθοποιός.

Τι είπε στον γιατρό του πριν το χειρουργείο

Τη… δήλωση που έκανε στο γιατρό του λίγο πριν τον εγχειρήσει αποκάλυψε ο Αιμίλιος Χειλάκης στους παρουσιαστές ενώ κάνοντας την αυτοκριτική του, την χαρακτήρισε αλαζονική.

«Εγώ είπα απλά αυτό στον γιατρό μου και το θεωρώ πολύ αλαζονικό. Του είπα οτιδήποτε κι αν συμβεί, δεν φέρεις καμία ευθύνη, έχω ζήσει μια πλούσια ζωή κι είμαι πολύ ευτυχισμένος με τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει και τα πράγματα που έχω κάνει. Μου είπε πρώτη φορά βλέπω ασθενή να με ηρεμεί στο χειρουργικό τραπέζι κι όχι να το κάνω εγώ. Είναι αλαζονικό, πας να νικήσεις τον θάνατο με μία δήλωση» είπε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.